Back to school: Αλλαγή σχολικής τσάντας ΤΩΡΑ

Λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι, σας παρουσιάζουμε τις πιοcool τσάντες
Back to school: Αλλαγή σχολικής τσάντας ΤΩΡΑ



ΝΤΡΡΡΡΝΝΝΝ! Το κουδούνι χτυπησε! Όχι ακόμα, μην βιάζεστε τόσο. Δεν έχουμε κάνει όλοι οι γονείς το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ, να αγοράσουμε δηλαδή τη νέα σχολική τσάντα των παιδιών μας. Μπορεί κάποιος που είναι ''έξω από τον χορό'' να πιστεύει ότι η επιλογή και στη συνέχεια η αγορά μιας τσάντας για το σχολείο είναι εύκολη υπόθεση, αλλά λίγο οι ορμόνες της προεφηβείας και της εβηβείας (λίγο η γνωστή αντιδραστικότητα της ηλικίας), κάνουν όλη την διαδικασία ολίγον δύσκολη.

Tι πρέπει να προσέχουμε:

Ok! Ωραία τα σχέδια των σχολικών σακιδίων, αλλά επειδή τα παιδιά μας, την κουβαλούν στους ώμους τους σχεδόν για ένα χρόνο - κάθε μέρα - οφείλουμε να είμαστε προσεχτικοί στην επιλογή μας.

- Το ύφασμα της τσάντας πρέπει να είναι ανθεκτικό και καλής ποιότητας. Λίγο η καθημερινή χρήση λίγο οι καιρικές συνθήκες που αποτελούν ''εχθρούς'' για την σωστή διατήρηση της τσάντας, με μια απλή ματιά και το σημαντικότερο με την αφή, μπορούμε να καταλάβουμε αν θα κρατήσει ένα μήνα ή μια ολόκληρη ζωή.

- Τα παιδιά ψηλώνουν, μεγαλώνουν συνεχώς! Η πλάτη αποτελεί σημαντικό και το βασικότερο μέρος της στήριξης της τσάντας. Έτσι η ανατομική πλάτη και οι γεροί ιμάντες είναι οι σωστές επιλογές. Εκπτώσεις στην υγεία των παιδιών δεν μπορούμε να κάνουμε.

- Το πόσα βιβλία και τετράδια πρέπει να κουβαλούν καθημερινά οι μαθητές (ακόμα και από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού) είναι από μόνη της μια μεγάλη συζήτηση. Οι τσάντες - trolley που θυμίζουν μίνι βάλιτσα είναι η ''ανακάλυψη'' που όλοι μας χειροκροτήσαμε από την πρώτη στιγμή. Είναι εύκολη στη μεταφορά, πολλές φορές αποτελεί και παιχνίδι για τα παιδιά και φυσικά είναι cool.

Όσον αφορά τα χρώματα και τα σχέδια, οι φετινές τάσεις θέλουν τις σχολικές τσάντες χρωματιστές, με έξυπνα prints αλλά και με πολλά τροπικά σχέδια. Τα logos και οι cool φράσεις δεν λείπουν, μιας και με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά εκφράζονται και γιατί όχι δείχνουν τον χαρακτήρα τους. Οι τσάντες Maui & Sons συγκεντρώνουν όλα τα παραπάνω, άρα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα.

Και ένα μικρό challenge για τους γονείς: Πάμε στοίχημα ότι μέσα στον χρόνο θα κρατήσετε και εσείς τις σχολικές τσάντες των παιδιών σας. Είτε για το γυμναστήριο είτε για μια μικρή εξόρμηση, δεν υπάρχει περίπτωση να μην την κρατήσετε έστω μία φορά. 

Στην gallery που ακολουθεί δες τις πιο cool τσάντες (που δεν είναι άλλες από τις Maui & Sons) που αρχικά θα ενθουσιάσουν τα παιδιά και στην συνέχεια θα τα ξεκουράσουν από το καθημερινό βάρος. Θα τις βρεις στο backmeup.gr!