Η ζωή είναι μικρή για να κρατάς βαρετές τσάντες

Απόκτησε τώρα όλα τα νέα statement σχέδια
Η ζωή είναι μικρή για να κρατάς βαρετές τσάντες



Αυτή την χρονιά οι τσάντες αλλάζουν και εκτός από στιλ αποκτούν και χαρακτήρα. Το στοιχείο της ιδιαιτερότητας θα κάνει το street style σου μοναδικό και εσύ θα δεις το καθημερινό και όχι μόνο ντύσιμο σου με άλλο μάτι. Οk, δεν λέω οι απλές τσάντες βολεύουν (ειδικά στην δουλειά) γιατι είναι ευκολοφόρετες και σχεδόν πάντα ταιριάζουν με όλα, αλλά πως να το κάνουμε, οι ιδιαίτερες έχουν την χάρη τους.  

Τι πρέπει να γνωρίζεις:

- What to choose: Πλεξιγκλάς, pvc, γούνα και κάθε είδους διακοσμητικά είναι εκείνα τα υλικά που πρέπει να υπάρχουν πάνω στην φετινή ιδιαίτερη τσάντα σου.

- How to wear: Συνδύασε την statement τσάντα με ένα μονόχρωμο outfit. Με αυτό τον τρόπο θα της αφήσεις χώρο να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει, να ξεχωρίζει.

Επίλεξε ανάμεσα σε πολύ μικρές, μεγάλες αλλά και εντυπωσιακά backpack. Ακόμα και το πιο βαρετό look σου, με ένα statement τσαντάκι μπορεί αμέσως να γίνει το πιο ενδιαφέρον. Μην ντρέπεσαι και δοκίμασε ότι πραγματικά σου αρέσει!

Στην gallery που ακολουθεί δες τις τσάντες που θα αντικαταστήσουν τις βαρετές που έχεις ήδη στη ντουυλάπα σου. Και μην ξεχνάς ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να κρατάς boring τσάντες!

Η επιστροφή του ασώτου! Το διχτυωτό καλσόν είναι εδώ (και θα το φορέσεις).

Οι τιμές μπορούν να διαφοροποιηθούν, λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.