Παπούτσια 2016: Πως να φορέσεις τα chelsea boots σαν γνήσια Βρετανίδα

To πιο άνετο και στιλάτο μποτάκι είναι και πάλι εδώ
Παπούτσια 2016: Πως να φορέσεις τα chelsea boots σαν γνήσια Βρετανίδα



Chelsea μποτάκια! Πριν δεις πως θα τα φορέσεις σαν μια γνήσια Βρετανίδα, αξίζει να μάθεις ότι αρχικά σχεδιάστηκαν από τον J. Sparkes-Hall ειδικά για την Βασίλισσα Βικτώρια το 1851. O ίδιος είχε τονίσει ''Ότι η Βασίλισσα τα φοράει κάθε μέρα και περπατάει και αυτό από μόνο του δείχνει την αξία της συγκεκριμένης εφεύρεσης''. Τα χρόνια έπειτα πέρασαν και τα chelsea μποτάκια (τα οποία πήραν το όνομα τους από δρόμο του Λονδίνου) φορέθηκαν από αναβάτες αλόγων αλλά και από εκείνους που περπατούσαν αρκετά. Την δεκαετία του 60' τόσο οι Beatles και οι Rolling Stones τα έκαναν ευρέως γνωστά και τα υπόλοιπα είναι απλώς ιστορία.

Το 2016, τα αγαπημένα μποτάκια είναι ακόμα εδώ για να κάνουν κάθε φθινοπωρινή σου εμφάνιση μοναδική. Άνετα και άλλωτε με κοντό ή πιο ψηλό τακούνι, φέτος θα τα δοκιμάσεις και εσύ - ακόμα και αν νομίζεις ότι δεν είναι του στιλ σου. Απόδειξη; Τα looks που ακολουθούν:

- Συνδύασε το total black look με ένα απλό ζευγάρι chelsea μποτάκια. Iσορρόπησε το girly με το ανδρόγυνο στοιχείο με τον πιο στιλάτο τρόπο.

- Για εσένα που αναζητάς κάτι διαφορετικό και θέλεις τα παπούτσια σου να είναι ιδιαίτερα και statement, θα σου προτείνουμε να επιλέξεις οποιαδήποτε μεταλλική απόχρωση. Θα δίνεις λάμψη σε οποιαδήποτε μουντή μέρα.

- Για ένα πιο casual αποτέλεσμα, φόρεσε cropped τζιν παντελόνι, ένα πουά πουκάμισο, ένα δερμάτινο jacket και φυσικά τα αγαπημένα σου μαύρα Chelsea μποτάκια.

- Αν θες ένα παλτό να κάνει την διαφορά στο ντύσιμο σου και τα παπούτσια σου απλά να το απογειώσουν, μην το σκέφτεσαι - και πάλι η απάντηση βρίσκεται στα Chelsea μποτάκια.

- Θα συνδύαζες ποτέ ένα πιο επίσημο και κομψό φόρεμα με chelsea boots; Μιλάμε για την top τάση που θα αγαπήσεις!

- Φόρεσε τα χρυσά σου μποτάκια με το πιο ιδιαίτερο τζιν παντελόνι που έχεις. Αν ολοκληρώσεις και με μια γούνα στο πάνω μέρος, θα πετύχεις ένα statement look.

Στην gallery που ακολουθεί ckeck τα Chelsea μποτάκια που θα φορέσεις αυτό το φθινόπωρο!

Αφού μιλάμε για παπούτσια, δες εδώ τα πιο περίεργα της σεζόν!