Sporty & Chic - Μάθε πως να είσαι σπορ, sexy και chic μαζί

Είναι εύκολο άραγε;
Sporty & Chic - Μάθε πως να είσαι σπορ, sexy και chic μαζί



Ένα είναι το look τις τελευταίες μέρες που λόγω καιρού όλες μας λίγο πολύ στο γραφείο το έχουμε υιοθετήσει, έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα μας και στο συνιστούμε όλες μας ανεπιφύλαχτα. Και δεν είναι άλλο από το Sporty & Chic!

Πώς θα το κάνεις; Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι! Θα σας αναλύσω τον δικό μου αγαπημένο, ξεκινάμε με τζιν σορτσάκι (ό,τι χρώμα θές μπλέ, λευκό ή μαύρο), το οποίο θα συνδυάσεις με ένα ήσυχο crop top ή λευκό απλό φανελάκι. Στην συνέχεια συνδύασε με τα δικά σου αγαπημένα sneakers (εμείς αγαπάμε πολύ τα sneakers με διάφορα prints).  Από αξεσουάρ μπορείς να βάλεις ένα sport τύπου καπέλο και για να μην δέιχνει το look σου πολύ καλοκαιρινό συνδύασέ το με ένα απλό jacket.

Το συγκεκριμένο outfit είναι από τα πιο άνετα και σίγουρα θα το λατρέψεις! Συνδυάζει πολλά αγαπημένα στοιχεία για έμας τα κορίτσια, girly, chic, sporty και sexy. Βάλε λοιπόν το τζιν σορτσάκι σου, το καπέλο σου ανάποδα, τα πιο ωραία sneakers της ντουλάπας σου και γιατι ολοκλήρωσε με ένα παιχνιδιάρικο κόκκινο κραγιόν. Βγές από το σπίτι σου, πήγαινε βόλτα, περπάτησε στον ήλιο, πιές καφέ και άσε το look σου να σου ανεβάσει την διάθεση!