8 Summer outfits που σίγουρα έχεις ήδη μέσα στην ντουλάπα σου

Σίγουρα τα έχεις και δεν το θυμάσαι!
8 Summer outfits που σίγουρα έχεις ήδη μέσα στην ντουλάπα σου



Σίγουρα η κάθε γυναικεία ντουλάπα κρύβει μέσα της μια μικρή ιστορία. Ξεχασμένα items που δεν θυμόμαστε καν πως είχαμε, ρούχα που δεν φοράμε ή που δεν τους έχουμε δώσει την σημασία που πρέπει. Αν κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα σου, θα δεις πως τελικά είχες πολλά παραπάνω ρούχα απο ότι νόμιζες! Ακόμα και ένα φανελάκι που το έχεις για το γυμναστήριο ή ακόμα χειρότερα για πέταμα, είναι χρήσιμο!Τα πιο απλά κομμάτια τις ντουλάπας σου είναι αυτά που πρέπει να τους δίνεις περισσότερη σημασία γιατί είναι και τα πιο χρήσιμα! Ξεκίνα λοιπόν την ανασκαφή και εμείς είμαστε εδώ για να σου δείξουμε κάποιους συνδυασμούς, που σίγουρα μπορείς να κάνεις με items που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου. Το απλό είναι η αρχή του chic, οπότε μην το υποτιμάς!

Δες 8 Summer outfits που σίγουρα έχεις ήδη μέσα στην ντουλάπα σου, απλά δεν το θυμάσαι!

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις ένα used denim shorts και ένα λευκό αέρινο πουκάμισο! Δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο, δύο κινήσεις και είσαι έτοιμη!

Απόλυτα girly item η μίνι skater φούστα, είμαι σίγουρη πως η ντουλάπα σου κρύβει παραπάνω απο μια!

All time summer classic λευκό φόρεμα, απλό chic και πανεύκολο!

Οι σαλοπέτες είναι παντού, δεν μπορεί να μην έχεις μια denim σαλοπέτα (αν δεν έχεις εσύ, κάνε μια ανασκαφή στην ντουλάπα της μαμάς σου, οι vintage σαλοπέτες είναι πιο ωραίες).

Μαύρο μάξι φόρεμα, chic, καθημερινό και πολύ ευκολό.

High waisted jean shorts με λευκό crop top! Είμαι σίγουρη πως το έχεις, μην το υποτιμάς!

Used jean με λευκό φανελάκι, η καλύτερη επιλογή σου!

Αν ψαχουλέψεις στα καλοκαιρινά σου σίγουρα θα βρείς ένα λίγο boho μακρύ φόρεμα, φόρα το!