Σου περισσεύει ένα μεταξένιο φουλάρι; Δες πως μπορείς να το φορέσεις ξανά

Χρησιμοποίησε το ως ζώνη για παράδειγμα
Σου περισσεύει ένα μεταξένιο φουλάρι; Δες πως μπορείς να το φορέσεις ξανά



Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις ένα μεταξένιο φουλάρι στην ντουλάπα σου. Ειδικά όταν δεν έχει πολύ κρύο, αντικατέστησε τα μάλλινα φουλάρια και κασκόλ με πιο λεπτά υφάσματα και παίξε με το στιλ σου. Μπορεί να ξέρεις τον κλασικό τρόπο που θα φορέσεις ένα μεταξένιο φουλάρι (δηλαδή γύρω από τον λαιμό) αλλά μήπως σου διαφεύγουν κι άλλοι; Παρακάτω θα μάθεις και κυρίως θα δεις, πως αλλιώς  θα το φορέσεις! Do it!

1. Σαν βραχιόλι :

Δεν έχεις πάρει νέα βραχιόλια τελευταία αλλά θέλεις να φορέσεις κάτι στο χέρι σου; Μην ανησυχείς, αφού το λεπτό και χρωματιστό φουλάρι σου θα αντικαταστήσει τα βραχιόλια σου με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

2. Σαν stylish καπέλο :

Eιδικότερα τώρα που η ζέστη και ο δυνατός ήλιος θα κάνει την εμφάνιση του, τι καλύτερο από το να επιλέξεις ένα ιδιαίτερο καπέλο για προστασία; Τύλιξε με προσοχή το φουλάρι της επιλογής σου γύρω από το κεφάλι σου και είσαι έτοιμη.

3. Σαν κολιέ ή τσόκερ :

Kόσμησε τον λαιμό σου με ένα στιλάτο φουλάρι από μετάξι. Αμέσως η εμφάνιση σου θα γίνει ιδιαίτερη και chic. Aπλά πρόσεξε το φουλάρι σου να είναι λεπτό, για να μην χαθεί στο τέλος ο λαιμός σου.

4. Σαν διακοσμητικό της τσάντας σου :

O συγκεκριμένος τρόπος αποτελεί και τον αγαπημένο των fashion blogger και όχι άδικα. Με το που δέσεις το φουλάρι στην τσάντα σου όλα θα αλλάξουν, λες και μόλις αγόρασες μια νέα τσάντα.

5. Σαν αξεσουάρ στα μαλλιά :

Aν είσαι fan των αξεσουάρ των μαλλιών, μην πεις όχι στο να τυλίξεις ένα φουλάρι γύρω από τον κότσο σου. Boho και στιλάτη επιλογή!

6. Σαν ζώνη :

Bάλε extra χρώμα σε οποιοδήποτε ντύσιμο σου με τον πιο απλό και γρήγορο τρόπο. Φόρεσε το φουλάρι σου ως ζώνη και κάνε την διαφορά. Υπέροχη λύση ειδικότερα για την άνοιξη!

Πάμε στοίχημα ότι από εδώ και πέρα θα το φοράς κάθε μέρα;

Ξεκαθάρισμα τώρα! Μάθε εδώ, τι πρέπει να αφήσεις και τι να κρατήσεις αυτή την άνοιξη!