H συλλογή παπουτσιών της Leandra Medine (aka Man Repeller) είναι ο ορισμός του statement

Η λέξη ιδιαίτερη, είναι λίγη για να την περιγράψει
H συλλογή παπουτσιών της Leandra Medine (aka Man Repeller) είναι ο ορισμός του statement



Aς λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, λίγες είναι οι πραγματικές fashion bloggers που δημιουργούν τάσεις και με μια κίνηση τους (είτε στο instagram είτε σε οποιοδήποτε άλλο social media) κάνουν κάθε κορίτσι να θέλει να τις αντιγράψει. Άλλωστε γι' αυτο υπάρχουν, για να δίνουν ιδέες, να εμπνέουν και να παρουσιάζουν κάτι διαφορετικό από τα κλασικά και πολλές φορές βαρετά ντυσίματα που βλέπουμε δίπλα μας κατά καιρούς. Μια τέτοια blogger (που μόνο έτσι δεν μπορούμε πια να την χαρακτηρίσουμε - αφού παράλληλα είναι επιχειρηματίας, σχεδιάστρια κ.α) είναι η Leandra Medine (aka Man Repeller). Άν δεν την γνωρίζεις (που θα έπρεπε), ήρθε η στιγμή και η μέρα να την μάθεις.

Αφορμή για το συγκεκριμένο άρθρο είναι η συλλογή παπουτσιών που σχεδίασε η ίδια και μολις κυκλοφόρησε (και θα την βρεις αποκλειστικά στο net-a-porter.com). Αυτό από μόνο του αρκεί για να μάθεις ποια είναι η Leandra που εκτός ότι είναι μια πολύ επιτυχημένη blogger και όχι μόνο, θα μπορούσε με μεγάλη ευκολία να είναι και ηθοποιός. Αν δεις κάποια video της θα πειστείς γι΄αυτό που σου περιγράφουμε. Είναι ''τρελή'', ακομπλεξάριστη και σίγουρα ο εαυτός της!

Aς γυρίσουμε και πάλι στο θέμα μας. Μια απλή βόλτα στο instagram της θα καταλάβεις - το πολύ σε 1 δευτερόλεπτο - πόσο αγαπά τα παπούτσια και σε κάθε look της φροντίζει να πρωταγωνιστούν. Άρα όταν μάθαμε τα νέα ότι θα κυκλοφορήσει δική της συλλογή, πρώτον δεν μας έκανε εντύπωση και δεύτερον ανυπομονούσαμε μέχρι να δούμε τι μπορεί να σκέφτηκε αυτό το τόσο ιδιαίτερο και σούπερ δραστήριο μυαλό. 

Στην συλλογή θα δεις χρώματα, ιδιαίτερα υλικά όπως το αγαπημένο τυπωμένο βελούδο και συνδυασμούς που ποτέ δεν θα φανταζόσουν ότι θα δεις. Η λέξη statement είναι μικρή για να τα περιγράψει και εμείς απλά ονειρευόμαστε (ή ήδη έχουμε φανταστεί) πως θα τα φορέσουμε. Οι τιμές ξεκινούν από τα 275,00 ευρώ και φτάνουν στα 675,00 ευρώ, άρα για κάποιες γυναίκες μπορεί να μην θεωρείται άπιαστο όνειρο η συλλογή της Medine. Με λίγη προσπάθεια και τύχη, όλα γίνονται!

Στην gallery, δες και θαύμασε τα μικρά έργα που δημιούργησε η κυρία ''Man Repeller''.

p.s: Aν με διαβάζει και με ακούει κανείς, ενδιαφέρομαι για τα ροζ μποτάκια και τα flat!

Τελικά, γιατί το αθλητικό στιλ έχει γίνει η νέα μας εμμονή;