13 dream buy stilettos που θα σε ξετρελάνουν !

Γιατί οι τσάντες και τα ψηλοτάκουνα είναι η αδυναμία μας…!
13 dream buy stilettos που θα σε ξετρελάνουν !



Ωραία τα ρούχα και οι νέες τάσεις που σου προτείνει η μόδα για φέτος τον Χειμώνα, αλλά η κλασσική ψηλοτάκουνη γόβα, πάντα θα είναι η αδυναμία μας! Μακάρι να μπορούσαμε να φοράγαμε ψηλοτάκουνες γόβες όλη μέρα, κάθε μέρα και παντού… Αλλά δυστυχώς τα sneakers έχουν πάρει την θέση τους για ευνόητους λόγους. Οι γόβες όμως και πιο συγκεκριμένα οι ψηλοτάκουνες, είναι το πιο sexy και all time classic item που πρέπει κάθε θηλυκό να έχει στην ντουλάπα του!

Όλοι οι άντρες τις λατρεύουν αφού κάνουν κάθε σημείο του κορμιού σου να δείχνει ακόμα πιο θηλυκό και sexy. Δεν είναι όμως μόνο δικό τους αγαπημένο item, είναι και δικό μας. Έτσι λοιπόν κάθε φορά, χαζεύουμε με τις ώρες έξω από βιτρίνες γνωστών καταστημάτων, και καταριόμαστε την ώρα και την στιγμή που δεν γεννηθήκαμε πριγκίπισσες! Η πραγματικότητα είναι διαφορετική, και αν το καλοσκεφτείς  αν οι τιμές τους ήταν πιο προσιτές, τότε ίσως να μην της βλέπαμε στα όνειρα μας…

Κάπως έτσι λοιπόν, επειδή είμαστε από αυτές που στα όνειρα τους βλέπουν Louboutin, Yves Saint Laurent, Prada, Manolo, Dior και πολλά ακόμα, φτιάξαμε μια ονειρεμένη gallery για να μην χαζεύουμε στις βιτρίνες αλλά στη οθόνη του υπολογιστή μας, που δεν μας βλέπει και κανείς!

Και αν η δική σου αδυναμία είναι οι τσάντες, τότε δες εδώ 10 υπέροχες, συλλεκτικές Channel τσάντες που σίγουρα θα σε ξετρελάνουν!