Fildisi Antiparos: Το μαγαζί που θα λατρέψεις!

Το ερωτευτήκαμε με την πρώτη επίσκεψη!
Fildisi Antiparos: Το μαγαζί που θα λατρέψεις!



Το Fildisi εχει ήδη γίνει απο τα αγαπημένα μας shopping spot. οι πιο φρέσκιες προτάσεις σε αντρικό κ γυναικείο beachwear και φυσικά οι δημιουργίες σε ασήμι και μαύρο τιτάνιο της Μαριλίζας, είναι μόνο μια ιδέα απο το τι θα βρείς στο Fildisi. Με μοτο για το φετινό καλοκαίρι "don't forget to have fun" Μοναδικά συλλεκτικά τςαντάκια σε παραδοςιακό Ελληνικό Αργαλειό, απο τη συλλογή Aretousa, σχεδιασμένα απο τη Μαριλίζα και φτιαγμένα στα βουνά της Ελλαδας.

Συναργασίες με Ελληνες και ξένους δημιουργούς -πάντα κρατώντας το "value for money". Οι κεντημένες μπλούζες, & τα folk art emboidery καφτάνια κάνουν θραύση -όχι μόνο στο νησί. Φύγαμε με μια αγκαλιά λαχταριστών δημιουργιών - κεντημένη πετσέτα με ΜΑΤΙ "ftouftouftou", τα σανδάλια με pompom εχουν λίστα αναμονής και κανείς δεν μπορεί να μην βάλει το !ohSoAntiparos επάργυρο βραχιόλι με την Αντιπαρο, αποκλειστικά απο τα καταστήματα Fildisi & Marilizashop. Shhh! Εμείς φορέσαμε 2-3 στα χέρια μας!

Ραντεβού στο νησί με την αγάπημένη μας Μαριλίζα και τις μοναδικές δημιουργίες! Παρακολουθήσαμε τις Μιλανέζες φίλες του κατστήματος, να ντύνονται απο την κορυφή μέχρι τα νύχια στο FILDISI.

Μέχρι τότε δεν μας αφήνει παραπονεμένους αφου οι σελίδες στο facebook και το Instagram είναι γεμάτες απο τους λαχταριστούς καλοκαιρινούς πειρασμούς. Με ένα μήνυμα έχουν ερθει στην πόρτα σας.!

 

Tags: