Μαγιό 2016: H fashion εμμονή της εβδομάδας - Φέτος θα φορέσεις και εσύ πλεκτό μαγιό Mums (πάμε στοίχημα;)

Όταν η λέξη μαμά και χειροποίητο γίνονται ένα...
Μαγιό 2016: H fashion εμμονή της εβδομάδας - Φέτος θα φορέσεις και εσύ πλεκτό μαγιό Mums (πάμε στοίχημα;)



Έχεις δεν έχεις αγοράσει νέο μαγιό για φέτος το καλοκαίρι, αυτό το άρθρο σε αφορά!

Μέσα στην καθημερινή αναζήτηση που κάνουμε στο διαδίκτυο για νέα brands και περισσότερο Ελληνικά brands, πέσαμε πάνω στο Mum's και ναι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ιδιαιτέρως αν κάνεις και εσύ μια βόλτα στον λογιαριασμό του instagram, με τις υπέροχες φωτογραφίες που θα δεις και το summer mood που θα νιώσεις, θα το καταλάβεις,  τα πλεκτά μαγιό είναι μονόδρομος...

Τι είναι το Mum's:

To Mum's Handmade, είναι χειροποίητα πλεκτά αξεσουάρ που με αγάπη δημιουργoύνται για όλες τις γυναίκες . Είναι όλα εμπνευσμένα από το προσωπικό γούστο της κάθε γυναίκας ξεχωριστά, σε συνδυασμό με τη φαντασία της κάθε πλέκτριας, την στιγμή εκείνη που με τα χεράκια της κάθεται βολικά στον καναπέ του σπιτιού της και πλέκει (ναι, καλά διαβάζεις). Όλα τα προιόντα είναι χειροποίητα από Ελληνίδες μαμάδες, κάποιες από τις οποίες είναι μάλιστα άνεργες, στην προσπάθεια τους να καλύψουν τον ελεύθερο χρόνο τους δημιουργικά με την αγαπημένη τους ασχολία. Αυτό από μόνο του είναι πολύ σημαντικό και ενδιαφέρον!

Τι ξεχωρίσαμε:

Φυσικά λόγω καλοκαιριού επικεντρωθήκαμε στα μαγιό και όχι στα άλλα αξεσουάρ. Γενικά μας άρεσε αρκετά όλη η minimal και chic αισθητική που με δυσκολία βρίσκεις στα μαγιό, αφού πάντα ξεχωρίζουν εκείνα με τα έντονα prints και χρώματα. Η χρωματική παλέτα που θα συναντήσεις ξεκινά με αποχρώσεις της άμμου, του λευκού, του μαύρου και φτάνει μέχρι και στους συνδυασμούς παστελ χρωμάτων, του κλασικού black & white αλλά και του πράσινου. Επίσης το κάθε μαγιό έχει το δικό του όνομα (π.χ She, Maori, Callisto) κάτι που το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο αλλά και εύκολο να το αναζητήσεις στην συνέχεια όταν θα θέλεις να το αποκτήσεις.

Έχω μια ερώτηση παρακαλώ:

Θα σκεφτείς τέλεια τα πλεκτά μαγιό, αλλά στεγνώνουν εύκολα όπως το υπόλοιπα; (μια ερώτηση που μας ήρθε και εμάς αυτομάτως στο μυαλό). Κι όμως δεν θα καταλάβεις σχεδόν καμία διαφορά με το περσινό μαγιό σου, αφού θα στεγνώσει μια χαρά. Απλά μετά το μπάνιο στη θάλασσα μην ξεχάσεις να το ξεπλύνεις με γλυκό νερό έτσι ώστε το αλάτι να μην το φθείρει. 

Εις διπλούν:

Φόρεσε το πλεκτό μαγιό σου από το πρωί έως το βράδυ, είτε είναι μπικίνι είτε ολόσωμο. Οι τάσεις φέτος θέλουν το μαγιό, να είναι αναπόσπαστο κομμάτι του summer look, άρα τι καλύτερο από ένα εντυπωσιακό μαγιό το οποίο είναι πλεκτό. Αν το σκεφτείς καλύτερα, ταιριάζει ιδανικά με το boho και ethnic-chic στιλ, που το καλοκαίρι βρίσκονται στις πρώτες προτιμήσεις όλων των γυναικών. Εσύ τι λες; Θα πεις ναι στην πιο ιδιαίτερη τάση;

Που θα βρεις τα Mum's μαγιό:

- Eshop

- Facebook

- Instagram

Στην gallery που ακολουθεί, απόλαυσε τα πιο stylish πλεκτά μαγιό!