10 εσώρουχα για να τον τρελάνεις !

Κάνε τον να παραμιλάει…
10 εσώρουχα για να τον τρελάνεις !



Υπάρχουν πολλές κατηγορίες στον όρο εσώρουχα για εμάς τα κορίτσια. Τα καθημερινά, που τα έχουμε για κάθε μέρα και που είναι λίγο πιο απλά. Τα πιο καλά, τύπου βραδινά, που είναι λίγο πιο sexy και πολλά υποσχόμενα. Και τελευταία είναι αυτά που τα φυλάμε κρυμμένα σε κάποιο κουτί, τα προσέχουμε και δεν τα φοράμε συχνά, μόνο σε ειδικές περιστάσεις!

Για αυτά τα εσώρουχα θα μιλήσουμε τώρα. Συνήθως έχουμε κάποιο σετ ή κάποιο ολόσωμο κορμάκι. Όπως και αν είναι, είναι αυτά τα εσώρουχα που όταν θα τα βάλουμε έχουμε ένα σκοπό, κάτι πονηρό στο μυαλό μας, που το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό που έχουμε κατά νου θα υλοποιηθεί! Από την στιγμή που επιλέγουμε να έχουμε ένα κρυμμένο θησαυρό κάτω από τα ρούχα μας, δεν υπάρχει περίπτωση, αυτό που έχουμε στο μυαλό μας να μη γίνει. Γιατί γυναίκες είμαστε, και όταν βάζουμε κάτι στο μυαλό μας, δεν βγαίνει ποτέ και με τίποτα, μέχρι να γίνει πράξη!

Αλλά πρόσεχε και δώσε βάση! Αφού το βάζεις που το βάζεις, φρόντισε οι συνθήκες και το σκηνικό να είναι ιδανικά, για να τον τρελάνεις και να τον φτάσεις στα όριά του! Μην του τα κάνεις όλα εύκολα, παίξε μαζί του και παίδεψέ τον. Δηλαδή, προσπάθησε να ετοιμάσεις ένα σενάριο στο μυαλό σου, με όλες τις λεπτομέρειες και να το υλοποιήσεις μπροστά του. Βάλε μουσική, άναψε κεριά, φόρεσε κάτι sexy πάνω από το super sexy εσώρουχό σου, τα υπόλοιπα μπορείς να τα φανταστείς! Σκέψου απλά πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις για να του πάρεις τα μυαλά, και όλα αυτά πριν καν σε αγγίξει!

Καλά όλα αυτά, το πιο σημαντικό όλων όμως είναι να έχεις επιλέξει και το κατάλληλο εσώρουχο! Βρήκαμε 10, super sexy, που σε συνδυασμό με τις οδηγίες που σου έδωσα πιο πάνω, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον τρελάνεις! Δες την gallery που ακολουθεί και ξεκίνα το ψάξιμο…!