Street style : Η Kristin Cavallari δοκιμάζει το print του καλοκαιριού, το paisley

Cute and sexy
Street style : Η Kristin Cavallari δοκιμάζει το print του καλοκαιριού, το paisley



Aρχικά πρέπει να τονίσω οτι η Kristin Cavallari έχει 3 παιδιά. Και αφού έχεις μείνει και εσύ με το στόμα ανοιχτό, ας περάσουμε στο τι φόρεσε και μας εντυπωσίασε για άλλη μια φορά. H fashionista και παρουσιάστρια αρχικά διάλεξε ένα print, το οποίο κατά βάση ξεχωρίζει πάντα τόσο την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι.Φυσικά κάνουμε λόγο για το κλασικό και αγαπημένο μοτίβο, το paisley, εκείνο το print που θα σου δώσει μια ethnic πινελιά σε όποιο outfit και αν το εντάξεις.

Tι φόρεσε και πως το συνδύασε;

Συγκεκριμένα, η Kristin σε μια βόλτα της διάλεξε ένα φόρεμα Ζimmermann σε paisley μοτίβο στις αποχρώσεις του nude, του εκρού και του καφέ. To look ολοκλήρωσε με nude ψηλοτάκουνα πέδιλα, καφέ ζώνη στη μέση και oversized γυαλιά ηλίου. Εμείς σαν extra πρόταση, θα σου λέγαμε να φορέσεις στο χέρι ένα εντυπωσιακό χρυσό ρολόι (το οποίο θα αποτελεί και κόσμημα συγχρόνως) αλλά και να κρατήσεις μια τσάντα-πουγκί σε γήινη απόχρωση της επιλογής σου.

Αν σου άρεσε και εσένα το outfit της Cavallari και θέλεις να ντυθείς παρόμοια αυτή την άνοιξη, δες την gallery που ακολουθεί και απόκτησε τώρα όλα τα must-have που θα ξεχωρίσεις!Paisley print forever!

H Τάμτα σου προτείνει το ιδανικό look για το καλοκαίρι! Τι λες; Θα το δοκιμάσεις;