Μπέτυ Μπαζιάνα: 10 φορέματα που προτείνουμε να δοκιμάσει η Περιστέρα Μπαζιάνα

Το μπορντό φόρεμα που επέλεξε στην Κίνα, συζητήθηκε όσο τίποτα άλλο...
Μπέτυ Μπαζιάνα: 10 φορέματα που προτείνουμε να δοκιμάσει η Περιστέρα Μπαζιάνα



Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, το ζεύγος Τσίπρα καταφέρνει και απασχολεί τα media, με κάθε κίνηση του. Αν έχεις κάνει και εσύ μια βόλτα από τα social media - όπως το Facebook και το Twitter - θα έχεις καταλάβει ότι ένα πράγμα μονοπώλησε το ενδιαφέρον από την επίσκεψη τους στo Πεκίνο. Και φυσικά δεν ήταν άλλο το μπορντό φόρεμα της Μπέτυ Μπαζιάνα, το οποίο με μια καλύτερη ματιά (ιδιαιτέρως από την πλάτη), καταλάβαμε ότι δεν ήταν στράπλες, αλλά είχε διαφάνεια στο πάνω μέρος (εσύ το πρόσεξες;)

Μπορεί να μην ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις της - αφού το φόρεμα δεν κολάκευε το ωραίο σώμα της - αλλά δεν ήταν και τόσο κακό. Πρέπει να αναγνωρίσουμε στην πρώτη κυρία της Ελλάδας, ότι προσπαθεί, κάνει αλλαγές στο εμφάνιση της και πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή θα βρει το προσωπικό της στιλ.

Στις επίσημες εμφανίσεις της μπορεί να επιλέγει minimal φορέματα σε basic χρώματα (τα οποία είναι και safe και chic επιλογές), αποφεύγοντας έτσι στιλιστικά λάθη και ατυχίες. Ήδη ανυπομονούμε από τώρα να δούμε τι θα φορέσει την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να είναι δίπλα στον Πρωθυπουργό.

Στην gallery που ακολουθεί, δες τι φορέματα διαλέξαμε και προτείνουμε να βάλει η Μπέτυ σε επόμενες επίσημες επισκέψεις της.