Τα top 5 looks της Κατερίνας Παπουτσάκη στο YFSF

Τα lives έλαβαν τέλος, αλλά οι στυλιστικές επιλογές της Κατερίνας Παπουτσάκη μας έμειναν αξέχαστες! Go Katerina!
Τα top 5 looks της Κατερίνας Παπουτσάκη στο YFSF



Εχτές ήταν η τελευταία βραδιά του YFSF και δεν σας κρύβω πως θα μου λείψει. Πέρα απο τους διαγωνιζόμενους, μας απασχόλησε θετικά η Κατερίνα Παπουτσάκη και οι στυλιστικές της επιλογές σε κάθε live. Κάθε βράδυ Κυριακής έπερνα το λάπτοπ μου και ασχολίομουν αποκλειστικά με το τι φόρεσε, πώς το φόρεσε και ποιόν οίκο μόδας επέλεξε. Κάθε Κυριακή λοιπόν οι εντυπώσεις μας ήταν θετικές και δεν μας απογοήτευσε, αφού δεν την έχουμε συνηθίσει σε αυτό τον ρόλο, και φρόντισε να το κάνει όσο πιο καλά μπορούσε! Έτσι και εμείς για να την επιβραβεύσουμε, βρήκαμε τις τοπ 5 εμφανίσεις της και τις βάλαμε σε σειρά της αρεσκείας μας με το νούμερο 1, να έχει βγεί η καλύτερη της εμφάνιση. Μπράβο Κατερίνα!

1. Δεν θα ξεχάσω το πρώτο live, που πραγματικά με εντυπωσίασε. Επέλεξε μάξι λευκό φόρεμα, με δαντέλα και εντυπωσιακές διαφάνειες στην περιοχή του στέρνου και του στήθους. Πολύ σωστή επιλογή για το πρώτο live, δια χειρός του Spiros Stefanoudakis. Δες και αντέγραψε το ολοκληρωμένο look εδώ.


2. Αγαπημένη εμφάνισή της ήταν και αυτή του 8ου live, που επιλέγει μάξι έντονο φούξια φόρεμα με sexy κόψιμο στο στέρνο by Ourania Key. Δες το ολοκληρωμένο outfit της εδώ.


3. Φωτιά στα κόκκινα για το 2ο live, με εντυπωσιακή τουαλέτα του Spiros Stefanoudakis. Sexy και Chic μας εκπλήσσει, ξανά. Δες το look της και αντέγραψέ το εδώ.

4. 7ο live και ξανά κόκκινο, απο τα χέρια του Spiros Stefanoudakis, και πολύ καλά έκανε αφού το κόκκινο είναι το χρώμα της! Δες το ολοκληρωμένο outfit της εδώ.


5. Τελευταίο αγαπημένο look ήταν αυτο του 4ου live απο τον αγαπημένο σχεδιαστή Vassilis Zoulias, με άρωμα παλιάς Αθήνας και ένα Femme Fatale αέρα. Δες εδώ και αντέγραψε το look της!