Copy the look : Η Jamie Chung απογειώνει το casual chic και σας καλεί να το αντιγράψετε

Το καρό και η δαντέλα παντρεύονται με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο...
Copy the look : Η Jamie Chung απογειώνει το casual chic και σας καλεί να το αντιγράψετε



H γλυκιά και ταλαντούχα ηθοποιός Jamie Chung, μας εκπλήσσει κάθε φορά με τις street style εμφανίσεις της, μιας και δεν υπάρχει περίπτωση να βγει από το σπίτι της και να μην είναι περιποιημένη ή να μη φοράει κάτι που θα συζητηθεί. Εμείς τη λατρεύουμε γιατί υποστηρίζει το casual στιλ με ιδιαίτερες chic πάντα πινελιές.

Ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε να περπατάει στους δρόμους του ηλιόλουστου Λος Άντζελες, με το πιο μοντέρνο outfit που είναι η αλήθεια ότι πολύ ζηλέψαμε. Το ιδιαίτερο και νέο που προτείνει με το look της η Jamie, είναι ο συνδυασμός διαφορετικών στιλ και υφασμάτων όπως του καρό τοπ και της φούστας σε μαύρη δαντέλα. Μπορεί αν τα βλέπατε ξεχωριστά, με την πρώτη ματιά να σας φαίνονταν αντίθετα και αταίριαστα αλλά η ηθοποιός μας απέδειξε περίτρανα ότι όλα μπορούν να συνδυαστούν αν υπάρχει  φαντασία, γούστο και θέληση.

Στο συγκεκριμένο outfit, όλα έχουν δέσει υπέροχα από τα λεοπάρ γυαλιά μέχρι τα flatforms και το μαύρο διάτρητο backpack. Tόλμησε και γιατί όχι αντέγραψε το από την κορυφή ως τα νύχια για μια πιο φρέσκια, ανέμελη και διαφορετική από τα συνηθισμένα εμφάνιση. Εμείς για να κάνουμε την ζωή σου πιο εύκολη συγκεντρώσαμε παρεμφερή κομμάτια μα αυτά της Jamie. Καλή τύχη κορίτσια..

Δες εδώ, πόσο υπέροχα συδυάζει το φλογερό κόκκινο στις εμφανίσεις της.