9 + 1 παπούτσια με κρόσσια για εκκεντρικές εμφανίσεις

Δοκιμάστε την τάση που λατρεύουν όλες οι fashionistas...
9 + 1 παπούτσια με κρόσσια για εκκεντρικές εμφανίσεις



Θες φέτος την άνοιξη και γιατί όχι και το καλοκαίρι να δοκιμάσεις νέα πράγματα και να βγεις λίγο από τα συνηθισμένα σου στιλιστικά όρια; Αν ναι τότε πρέπει να κάνεις την αρχή διαβάζοντας αυτό το άρθρο και έπειτα να αποκτήσεις ένα ζευγάρι παπούτσια με πρωταγωνιστές τα κρόσσια. Ναι αυτά τα κρόσσια, που ήδη από τον χειμώνα είχαμε πάρει μια μικρή γεύση για το τι θα επακολουθήσει μετέπειτα. Παιχνιδιάρικα, με boho και ethnic αισθητική, θα σας βάλουν αμέσως στο παιχνίδι της μοδας με τον πιο stylish και ιδιαίτερο τρόπο.

Θα τα συναντήσεις σε όλα τα χρώματα, σε όλα τα ύψη και σε όλα στιλ που μπορείς να φανταστείς. Τα παπούτσια με κρόσσια, θα σας δώσουν αυτή την ιδιαίτερη λεπτομέρεια και οπτική που αποζητάτε σε κάθε ντύσιμο σας. Είτε τα επιλέξετε στα καθημερινά σας outfits με flats όπως loafers είτε στις επίσημες εμφανίσεις σας με ψηλοτάκουνα πέδιλα, να είστε σίγουρες ότι θα κλέψουν την παράσταση και όλοι θα ρωτάνε από που τα πήρες!

Εμείς ψάξαμε τα πιο μοδάτα και πιο stylish παπούτσια για εσάς που έχετε βαρεθεί τα συνηθισμένα και θέλετε να δοκιμάζετε διαφορετικά και πολλές φορές έξω από το στιλ σας πραγματα και σας τα παρουσιάζουμε!

Δες εδώ, σε ποια φετινή τάση τα κρόσσια κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο!