Κόκκινο : Tο χρώμα του πάθους που όλες λατρεύουμε

Και η αλήθεια είναι ότι ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες...
Κόκκινο : Tο χρώμα του πάθους που όλες λατρεύουμε



Kόκκινο, το χρώμα του πάθους, του έρωτα αλλά και της ζωντάνιας. Το χρώμα που λατρεύουν όλες οι γυναίκες να φορούν αλλά και να έχουν γύρω τους. Χωρίς δεύτερη σκέψη έχει τη δυνατότητα να σου φτιάχνει τη διάθεση στη στιγμή και να προσθέτει extra sexy και κομψότητα όπως και να το επιλέξουμε.  Το κόκκινο δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ίσα – ίσα ανανεώνεται συνεχώς και το συναντούμε σε πολλές  αποχρώσεις τόσο σε ψυχρές όσο και σε πιο θερμές αποχρώσεις.

Σίγουρα το επιλέγουμε τον χειμώνα σε όλες τις εκδοχές του, αλλά την άνοιξη είναι αλήθεια ότι παίρνει μια άλλη μορφή αφού μπορούμε να παίξουμε πιο πολύ με τους χρωματικούς συνδυασμούς αλλά και με τα αξεσουάρ. Μην το φοβάστε σαν χρώμα, διότι πάει τόσο σε ξανθές και ανοιχτές επιδερμίδες όσο και σε μελαχρινές και σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε αλλά και να γνωρίσετε ποια απόχρωση του κόκκινου σας ταιριάζει, έτσι ώστε να αναδείξει την ομορφιά και την προσωπικότητα σας.

3 πιθανοί συδνυασμοί για να ξεχωρίστε τη φετινή άνοιξη :

- Αφού βρισκόμαστε πια στην άνοιξη, ένας συνδυασμός που είναι και πολύ φρέσκος και κομψός είναι το κόκκινο με το λευκό. Είτε επιλέξεις ένα κόκκινο τοπ με λευκό παντελόνι ή φούστα, είτε πράξετε το αντίστροφο, το αποτέλεσμα θα είναι το λιγότερο ιδανικό.

- Αν αγαπάς τα χρώματα, τότε τόλμησε το γνωστό και αγαπημένο color blocking. To κόκκινο ταιριάζει απόλυτα με το ροζ, το φούξια, το κίτρινο αλλά και το πορτοκαλί. Βέβαια αν πάλι σου φαίνεται υπερβολικό, παίξε με τα αξεσουάρ και τα παπούτσια στα χρώματα που αναφέραμε προηγουμένως.

- Για μια ξεχωριστή αλλά και πιο επίσημη εμφάνιση, φόρεσε το κόκκινο από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Όπως το επιλέξεις, σε κόκκινο κοστούμι, είτε σε ένα maxi φόρεμα, μην ξεχάσεις να προσθέσεις χρυσά κοσμήματα και αξεσουάρ για μια πιο chic πινελιά.

Δες εδώ, το απόλυτο μυστικό ομορφιάς!