Ξεχάστε τα skinny τζιν, τα slimmy είναι η νέα μόδα

Άρα θα γίνουν καθημερινή μας συνήθεια;
Ξεχάστε τα skinny τζιν, τα slimmy είναι η νέα μόδα



Δεν έχει σημασία πόσες φορές έχει ανακηρυχθεί από τα περιοδικά μόδας ή από το internet το τέλος των skinny τζιν. Αυτό που σίγουρα έχει ανάγκη ο κόσμος του denim γενικότερα είναι μια ανανέωση όσον αφορά τα everyday τζιν που τόσο αγαπάμε και αυτό θα γίνει μόνο αν οι μεγάλες εταιρείες μόδας  και ένδυσης γενικότερα προτείνουν κάτι τόσο πρωτοποριακό και τόσο δημοφιλές όσο το skinny τζιν.

Mάλλον αυτή τη φορά μπορεί να γίνει η μεγάλη ανατροπή μιας και έχουμε μια νέα είσοδο στον χώρο των τζιν και αναφερόμαστε στα slimmy. Άν αναρωτιέστε τι είναι αυτό το slimmy, έχουμε να σου πούμε  ότι είναι κάτι ανάμεσα στο cigarette και στο boyfriend τζιν.

 Δηλαδή δεν είναι το πολύ εφαρμοστό που δεν μπορείς να αναπνεύσεις, ούτε το τελείως άνετο και baggy και εφαρμόζει ιδανικά στο σώμα κάθε γυναίκας. Προσωπικά ακούγεται ως το τέλειο τζιν, ο χρόνος τώρα θα μας δείξει αν είναι απλά μια μόδα ή ήρθε για να μείνει. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Levi's είναι μια από τις πρώτες εταιρείες που μας το σύστησαν και αναμένεται γίνει μεγάλη επιτυχία.

Δες εδώ πως το denim θα αναδειχτεί η αγαπημένη σου τάση.