Paris fashion week : Ο οίκος Chanel μετατρέπει την πασαρέλα σε γαλλικό παραδοσιακό Café και μας εντυπωσιάζει

Η συλλογή που θα συζητηθεί όσο καμία άλλη...
Paris fashion week : Ο οίκος Chanel μετατρέπει την πασαρέλα σε γαλλικό παραδοσιακό Café και μας εντυπωσιάζει



Πέρσι ο οίκος Chanel με εμπνευστή πάντα τον Karl Lagerfeld, είχε μετατρέψει την πασαρέλα του fashion week του Παρισιού σε ένα σύγχρονο πολύχρωμο σούπερ μάρκετ το οποίο θυμόμαστε ακόμα και σήμερα. Φέτος αφού ο πήχης ήταν τόσο ψηλά δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς παρά να μας εντυπωσιάσει για άλλη μια φορά με την πρωτοτυπία του.

Η πασαρέλα του του Grand Palais, μετατράπηκε εξ' ολοκλήρου σε ένα γαλλικό παραδοσιακό cafe - bistro θέλοντας ο σχεδιαστής να τιμήσει την χώρα που αποκαλεί σπίτι του.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και η Cara Delevingne, η οποία είναι και η μούσα του οίκου, όπως και η Kendall Jenner που τόσο προτιμούν πλέον όλοι οι μεγάλοι σχεδιαστές. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι το όλο σκηνικό του cafe, δεν ήταν ένα στημένο και διακοσμητικό τρικ. Υπήρχαν πραγματικοί μπάρμαν οι οποίοι έφτιαχναν καφέδες, πραγματικά κρουασάν που σέρβιραν στα κορίτσια και υπήρχε ό,τι άλλο μπορείς να βρεις σε ένα πραγματικό cafe στις όχθες του Σηκουάνα. 

Τα tweedy σακάκια και δημιουργίες δεν έλειπαν από το catwalk, όπως και τα ασπρόμαυρα σύνολα, εντυπωσιάσαν τους πάντες αλλά περισσότερο από κάθετί σχολιάστηκαν τα παπούτσια του Οίκου. Μονάχα ένα σχέδιο, άνετο, θηλυκό και σικάτο, συνόδευε όλες τις δημιουργίες που είδαμε στην πασαρέλα. Ξεχωρίσαμε επίσης τις διαφάνειες, το δέρμα, τα oversized ρούχα και τα ιδιαίτερα patterns που σίγουρα θα δούμε τον ερχόμενο χειμώνα σε όλες τις πιθανές εκδοχές του. 

O οίκος Chanel γνωρίζει καλά πως να κάνει την διαφορά και πάντα φροντίζει να είναι ένα βήμα μπροστά απ' όλους.