Milan fashion week : H tribal συλλογή του οίκου Dsquared2 για φθινόπωρο - χειμώνα 2015 / 2016

Μια collection διαφορετική από τις άλλες...
Milan fashion week : H tribal συλλογή του οίκου Dsquared2 για φθινόπωρο - χειμώνα 2015 / 2016



Η εβδομάδα μόδας του Μιλάνου τελειώσε και δεν θα μπορούσαμε να μην ασχοληθούμε με τον οίκο Dsquared2 ή καλύτερα με τον Dean και Dan Katen και την συλλογή που παρουσίασαν για το ερχόμενο φθινόπωρο και χειμώνα.

Αυτή τη φορά το σκηνικό ήταν μανιμαλιστικό (με το μάρμαρο ώς το κύριο υλικό του backround), σε σχέση με τις υπερβολές των προηγούμενων χρόνων. Πολλές φορές από τις προσκλήσεις των fashion shows, μπορείς να πάρεις μια μικρή γέυση για το τι θα ακολουθήσει στο catwalk. Το δίδυμο όμως δεν ήθελε να αποκαλύψει τίποτα από την πρόσκληση, ώστε να εντυπωσιάσει την τελευταία στιγμή που θα ανοίξει το show. Και τα κατάφερε, μιας και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό και μη αναμενόμενο.

Τα φυλετικά μοτίβα και τα tribals επικράτησαν για τα καλά και τα είδαμε σε όλες τις πιθανές εκδοχές του. Παλτά, γούνες, κολάν, πολύχρωμες κάπες, σακάκια και μακριά γάντια στυλ όπερας πρωταγωνίστησαν στην πασαρέλα, και μας μετέφεραν σε μακρινές χώρες και πολιτισμούς. Λατρέψαμε τον συνσυασμό των παραδοσιακών μοτίβων με τα λαμπερά αξεσουάρ και είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσει μεγάλη τάση.

Τέλος oι fans των αξεσουάρ θα λατρέψουν την συγκριμένη συλλογή μιας και περιέχει ιδιαίτερες tribal τσάντες με γούνα, strappy πέδιλα, μοναδικά σκουλαρίκια και κολιέ.