Γυαλιά ηλίου : Τα ωραιότερα σχέδια για την άνοιξη (ρεπορτάζ αγοράς)

Ποιο ταιριάζει στο δικό σου σχήμα προσώπου!
Γυαλιά ηλίου : Τα ωραιότερα σχέδια για την άνοιξη (ρεπορτάζ αγοράς)



Όταν κάνουμε λόγο για το πιο hot αξεσουάρ της άνοιξης αναφερόμαστε χωρίς δεύτερη σκέψη στα γυαλιά ηλίου. Μπορεί να τα φοράμε καθόλη την διάρκεια του χρόνου για την προστασία των ματιών μας από τον ήλιο, όταν όμως ανοίγει σιγά - σιγά ο καιρός εμείς ονειρευόμαστε τo καινούργιο ζευγάρι γυαλιών που θα αποκτήσουμε. Οι επιλογές πια είναι πολλές, τα σχέδια άπειρα και σίγουρα κάπου εκεί έξω υπάρχουν τα τέλεια γυαλιά για εσένα και εμέις είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να τα βρείς.

 

Και επειδή όπως είναι φυσικό δεν είναι δυνατόν να ταιριάζουν όλα τα γυαλιά σε όλους, παρακάτω αναλύουμε, ποιος σκελετός ταιριάζει στο κάθε σχήμα του προσώπου  :

- Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς :  Άν ανήκετε στην κατηγορία αυτή και έχετε έντονα ζυγωματικά και πιο μεγάλο μέτωπο,τότε μια καλή επιλογή είναι τα γυαλιά σε σχήμα '' cat eye '' ή aviator. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση της ισορροπίας στο πρόσωπο σας. Άρα καλό θα ήταν να επιλέγετε γυαλιά με έντονες εξωτερικές τις κάτω γωνίες και στρογγυλεμένες τις πάνω γωνίες. 

- Οβάλ πρόσωπο : Η συγκεκριμένη κατηγορία μάλλον είναι και η πιο ευνοημένη. Κι αυτό γιατί όσοι έχουν οβάλ σχήμα προσώπου έχουν την τύχη να τους πηγαίνουν όλα τα γυαλιά. Βέβαια εμείς θα σας προτείνουμε τα oversized για να σας δώσουν extra όγκο στο πρόσωπο πας.

- Τετράγωνο πρόσωπο : Για να απαλύνετε τις αυστηρές γωνίες του προσώπου σας, διαλέξτε γυαλιά ηλίου με στρογγυλό σκελετό και σχήμα.Τα οβάλ και cat eye γυαλιά, αποτελούν ιδανικές λύσεις για να δείχνετε υπέροχες.

- Μακρόστενο πρόσωπο : Για να πετύχετε την τέλεια ισορροπία στο μακρύ πρόσωπο σας, δοκιμάστε γυαλιά με πιο στρογγυλό σκελετό, χωρίς όμως να εξέχει κάποιο διακοσμητικό από το πλάϊ. 

Μην ξεχάσεις να μπεις εδώ, για να δείς πως μπορείς να ταιριάξεις τα γυαλιά με το κραγιόν σου.

Άν σε βοηθήσαμε και έμαθες ποιος σκελετός σου ταιριάζει, δες παρακάτω τα πιο ωραία γυαλιά της άνοιξης :