3 top fashion bloggers φορούν Tommy Hilfiger limited-edition Collection στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης

Το brand έκλεισε 30 χρόνια στον χώρο της μόδας και το γιορτάζει!
3 top fashion bloggers φορούν Tommy Hilfiger limited-edition Collection στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης



Οι διεθνώς αναγνωρισμένες fashion  bloggers,  Susie  Lau,  GalaGonzalez  και Kristina  Bazan,  εμφανίστηκαν κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης φορώντας limited-edition Hilfiger Collection σχέδια που γιορτάζουν την 30η επέτειο του brand. Τα αποκλειστικά  αυτά  σχέδια  αποκαλύφθηκαν  κατά  την  διάρκεια  του runway show της  νέας  συλλογής  Hilfiger Collection Fall 2015  που παρουσιάστηκε στο Park Avenue Armory στις 16 Φεβρουαρίου 2015. 

Η Susie Lau είναι βρετανή συντάκτρια και ιδρύτρια του Style Bubble.Η  Ισπανίδα Gala Gonzalez,  με  βάση  το  Λονδίνο,  είναι  DJ και σχεδιάστρια και η  Kristina Bazan, με βάση την Γενεύη, είναι  blogger,μοντέλο και το πρόσωπο πίσω από το Kayture.

Όλες  φόρεσαν  επετειακά  Hilfiger Collection σχέδια:  ένα  κολεγιακού τύπου πουλόβερ με V από ψεύτικη γούνα σε μπορντώ ή γκρί ανοιχτόκαι υπερμεγέδη δερμάτινα clutch.  Πάνω στα σχέδια έχει ζωγραφιστεί ο αριθμός 30, σημείο αναφοράς για τα 30α γενέθλια του brand. 

Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ

Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη FYROM. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης. Έχοντας  πάντα  σαν  στόχο  την  υγιή  ανάπτυξη  και  με  γνώμονα  την  εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Οι σειρές της Tommy Hilfiger αποτελούνται από ένα ολοκληρωμένο lifestyle brandportfolio που  περιλαμβάνει  τις  συλλογές  sportswear για  άνδρες,  γυναίκες  και παιδιά, υποδήματα, αθλητική ένδυση (γκολφ, κολύμβηση και ιστιοπλοΐα), underwear (εσώρουχα  και  πιζάμες),  τσάντες,  βαλίτσες,  αξεσουάρ,  οπτικά  είδη,  αρώματα, ρολόγια, είδη σπιτιού και λευκά είδη.

Η  σειρά  προϊόντων  Hilfiger Denim αποτελείται  από  προϊόντα  jeanswear και υποδήματα για άνδρες και  γυναίκες.  Η συλλογή συμπληρώνεται  από μία ευρεία γκάμα από τσάντες και αξεσουάρ.