Nude χρώματα : Η ουδέτερη τάση που θα συζητηθεί (ρεπορτάζ αγοράς)

Tips και συμβουλές για να ντυθείτε σωστά!
Nude χρώματα : Η ουδέτερη τάση που θα συζητηθεί (ρεπορτάζ αγοράς)



Nude, το ''χρώμα'' που μπορούμε να περιγράψουμε κάπου ανάμεσα στο ανοιχτό ροζ και στα διάφορα χρώματα της πούδρας. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει δυναμικό comeback, μιας και πολλές celebrities το προτιμούν σε πολλές δημόσιες και όχι μόνο εμφανίσεις. Η αλήθεια είναι ότι παλιότερα το nude το βλέπαμε μόνο σε τσάντες και σε γόβες. Αυτό όμως έχει αλλάξει για τα καλά μιας και τα έντονα χρώματα έχουν δώσει την θέση τους στα ουδέτερα χρώματα και το nude έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο της μόδας.

Ένα θετικό με το ουδέτερο χρώμα είναι ότι ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ξανθιές, μελαχρινές μπορούν να το φορέσουν άνετα χωρίς κανένα φόβο. Επίσης αποτελεί ένα χρώμα που μπορεί να φορεθεί τόσο καλοκαίρι όσο χειμώνα.

Παρακάτω ακολουθούν συμβουλές για να το φορέσετε σωστά :

- Τα χρυσά αξεσουάρ αποτελούν ιδανική λύση για να ολοκήρώσεις ένα σύνολο σε nude αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι κλασικό και chic.

- Προσπάθησε να κάνεις το μακιγιάζ σου λίγο πιο έντονο, ώστε να μην χαθείς μέσα στο nude outfit σου (ένα κόκκινο κραγιόν αποτελεί μια έξυπνη ιδέα).

- Επένδυσε φέτος σε ένα παλτό σε κάποιο ουδέτερο τόνο, διότι πρώτον θα σου λύσει τα χέρια και δέυτερον πηγαίνει με όποιο χρώμα μπορείς να φανταστείς.

- Ένα nude παντελόνι ή φούστα μπορούν να φανούν σωτήρια, όταν δεν ξέρεις τι να βάλεις κατά την διάρκεια της ημέρας. Συνδύασε τα με ιδιαίτερα τοπς και πουκάμισα.

Για να δούμε μαζί τα μοναδικά nude ρούχα και αξεσουάρ που όλες θα θέλαμε να έχουμε στη ντουλάπα μας :