Η ασπρόμαυρη ρίγα είναι και πάλι στη μόδα

Υιοθέτησε και εσύ το πιο hot διαχρονικό trend!
Η ασπρόμαυρη ρίγα είναι και πάλι στη μόδα



Η Lily Aldridge, το πανέμορφο αγγελάκι της Victoria's Secret εμφανίστηκε στην παρουσίαση της collection του Michael Kors στη Νέα Υόρκη μ' ένα εφαρμοστό ασπρόμαυρο ριγέ φόρεμα και ολοκλήρωσε το σύνολο της με μαύρες over the knee σουέντ μπότες. Μπορεί γενικά να αποτελεί μια απλή εμφάνιση αλλά δεν παύει να είναι μια διαχρονική και κλασική επιλογή που τραβάει όλα τα βλέμματα.

Η απρόμαυρη ρίγα αποτελεί ένα από τα πιο διαχρονικά trends. Την έχουμε δει φορεμένη ποικιλοτρόπως απο την Audrey Hepburn, την Twiggy μέχρι την Marilyn Monroe. Κάθετη είτε οριζόντια, η ρίγα χαρίζει στο στυλ μας ένα chic αέρα στο καθημερινό μας ντύσιμο και όχι μόνο.

Οι επιλογές είναι πολλές, διάλεξε ανάμεσα σε παντελόνια, φούστες, φορέματα, παπούτσια και αξεσουάρ με πρωταγωνιστή πάντα την black & white ρίγα. Άν θέλεις να επιλέξεις έναν ασφαλή συνδυασμό συνδύασε τη με μονόχρωμα και nude χρώματα. Απο την άλλη αν ανήκεις στις τολμηρές που δεν φοβούνται να δοκιμάσουν διαφορετικά πράγματα, προτίμησε να αναμείξεις τις ρίγες με φλουο και νέον χρώματα ή ακόμα και με άλλα prints

Τέλος οι γυναίκες που έχουν πλούσιο στήθος καλό θα ηταν να μην επιλέγουν τις οριζόντιες ρίγες στα outfit τους και ειδικότερα στις μπλούζες και τα tops, διότι θέλουν δεν θέλουν θα προσθέσουν περισσότερο όγκο στην περιοχή του στήθους. Αυτό ισχύει και για τις γυναίκες με μεγάλη περιφέρεια ή κοιλίτσα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση προτείνουμε ρούχα με κάθετες ρίγες ώστε να η σιλουέτα σας οπτικα να μαζεψει και εσείς να φαίνεστε πιο ψηλές.

Αν πάλι δεν θες να δοκιμάσεις την ασπρόμαυρη ρίγα, δες εδώ πως να φορέσεις την πολύχρωμη ρίγα!