Η συνεργασία της Olivia Palermo με τον οίκο Max&Co. ήρθε για να μας ανοίξει τα μάτια

Η συλλογή οπτικώνγια την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015 της Max & Co. με ambassador τη μια και μοναδική Olivia Palermo είναι απλά υπέροχη
Η συνεργασία της Olivia Palermo με τον οίκο Max&Co. ήρθε για να μας ανοίξει τα μάτια



Η Olivia Palermo δε χειάζεται συστάσεις. Η αδυναμία μας σε αυτή φαίνεται άλλωστε καθημερινά μέσα από το followme.gr. Γεννημένη στην Νέα Υόρκη, η  κούκλα Olivia είναι σύμβουλος μόδας, στυλίστρια, μοντέλο και executive editor, συνεργαζόμενη με τους μεγαλύτερους διεθνείς τίτλους μόδας και online περιβάλλον. Είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη ως style icon, εμπνέοντας με το στυλ της γυναίκες κάθε ηλικίας και εθνικότητας μέσω του βραβευμένου blog της. 

Η MAX&Co. από την άλλη είναι ένα διεθνές brand μόδας με παράδοση στην Ιταλική βιομηχανία ρούχων που διακρίνεται από την αριστοτεχνία του, τα  καινοτομικά υλικά και την σύγχρονη σχεδίαση. Η υπογραφή αυτή μας αρέσει πολύ γιατί μπορεί και συνθέτει με τις προτάσεις της  μία πλήρη γκαρνταρόμπα για την σύγχρονη μοντέρνα γυναίκα, όποιες κι αν είναι οι ανάγκες της.

Οι δυο τους λοιπόν, ένωσαν τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν την νέα συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως για την ΄Ανοιξη/Καλοκαίρι 2015. Πρέσβειρα της μάρκας βεβαίως, είναι η Olivia Palermo.  Όταν λοιπόν, έχεις στο πλευρό σου μία από τις από πιο αναγνωρισμένες σταρ του street style παγκοσμίως η επιτυχία μοιάζει να είναι μονόδρομος. Όπως θα δεις όμως και εσύ η ίδια, η συλλογή που λανσάρανε είναι εξαιρετική. Στις φωτογραφίες που μοιραζόμασε σήμερα μαζί σου η Olivia φοράει ένα μοντέλο γυαλιών ηλίου ρετρό σε σχήμα cat eye, εμπνευσμένο από τις τεχνικές ζωγραφικής του Jackson Pollock, με πολύχρωμα ζωγραφισμένα μοτίβα στους βραχίονες. Το δεύτερο μοντέλο της καμπάνιας είναι ένας σοφιστικέ σκελετός οράσεως σε σχήμα cat eye με πολύχρωμα ζωγραφισμένα μοτίβα στους βραχίονες που ήδη έχουμε αρχίσει να το ονειρευόμαστε και για τα δικά μας μάτια.