Η Vanessa Hudgens δείχνει τις καμπύλες της στην νέα καμπάνια ρούχων

Μία ακόμα συλλογή της γνωστής ηθοποιού που θα θέλαμε στην ντουλάπα μας.
Η Vanessa Hudgens δείχνει τις καμπύλες της στην νέα καμπάνια ρούχων



Για μία ακόμη φορά η Vanessa Hudgens είναι το πρόσωπο της Bongo για την άνοιξη του 2015. Η νεαρή ηθοποιός καλέστηκε για ακόμη μία φορά από το νεανικό brand για να δημιουργήσει μία συλλογή βασισμένη στο μοναδικό boho στυλ της.

Η Vanessa μας είχε απασχολήσει και πέρυσι το καλοκαίρι με καμπάνια της για την Bongo, αφού είχε η ίδια απαιτήσει οι φωτογραφίες της να μην επεξεργαστούν, με σκοπό να μην περνιούνται λανθασμένα πρότυπα ομορφιάς στα νεαρά κορίτσια στα οποία απευθύνεται η εν λόγω εταιρεία. Όχι δηλαδή ότι η Hudgens χρειάζεται ιδιαίτερο photoshop για να μας ενθουσιάσει, αλλά αυτή η κίνηση της, την είχε κάνει πρώτη είδηση στα social media εκείνων των ημερών.

Για ακόμα μία φορά το style icon επιμελήθηκε μία συλλογή, η οποία αναφέρεται σε stylish κορίτσια με το μοναδικό στυλ της Vanessa: crop tops, boho chic λεπτομέρειες, sexy pencil φούστες, ανοιξιάτικα φουστάνια και στιλάτα πουλόβερ.

Όπως είπε και η ίδια στο video της καμπάνιας, για αυτή τη συλλογή εμπνεύστηκε από κομμάτια που η ίδια θα ήθελε να είχε στην ντουλάπα της και αντικατοπτρίζουν το προσωπικό της στυλ.