Τα fashion trends που είδαμε στο κόκκινο χαλί των SAG Awards

Όταν το κόκκινο χαλί κάνει μόδα.
Τα fashion trends που είδαμε στο κόκκινο χαλί των SAG Awards



Ένα ακόμη κόκκινο χαλί τέλειωσε γεμάτο φαντασμαγορικές τουαλέτες. Κάποιες μας ενθουσίασαν στα φετινά SAG AWARDS κάποιες όχι και τόσο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι celebrities ξέρουν τα fashion trends απέξω και ανακατωτά, αφού για μία ακόμη φορά, φαίνεται πως όλες είχαν συνεννοηθεί για το τι θα φορέσουν, τουλάχιστον όσο αφορά τα χρώματα.

Αυτή τη φορά δεν έλειπαν –όπως πάντα- οι λευκές και μαύρες τουαλέτες, τα κόκκινα σέξι φορέματα, ενώ τα trends που κυριάρχησαν ήταν οι μεταλλικές αποχρώσεις και τα έντονα ψυχρά χρώματα.

Έντονα Χρώματα

Το υπέροχο φόρεμα της Lupita Nyong’o ήταν για ακόμη μία φορά ο πρωταγωνιστής της βραδιάς. Φαίνεται μάλλον ότι αυτή η κοπέλα απλά δεν ξέρει πώς να ντυθεί… κακόγουστα. Το μοβ φόρεμα της Keira Knightley μας έδειξε το ιδανικό στυλ για εγκύους στο κόκκινο χαλί.

Μεταλλικές αποχρώσεις

Το ονειρικό φόρεμα της Emmy Rossum μας έκανε να αναστενάξουμε, το σέξι ντεκολτέ της Jennifer Aniston να ζηλέψουμε –ε ναι λιγουλάκι- και η κομψή τουαλέτα της Maria Menounos να θέλουμε να κλέψουμε την ντουλάπα της. Όλες οι μεταλλικές αποχρώσεις σε αυτό το κόκκινο χαλί ήταν υπέροχες.

Μαύρο-Λευκό

Τα δύο πιο διαχρονικά χρώματα στο κόκκινο χαλί, βρίσκουν πάντα υποστηρίκτριες. Οι Emma Stone και Julia Roberts απέδειξαν ότι οι γυναίκες με κουστούμι έχουν θέση στο κόκκινο χαλί, ενώ η λευκή τουαλέτα της Reese Witherspoon μας έκανε να βαρεθούμε λίγο. Ελπίζουμε στα Oscars να φορέσει κάτι πολύ πιο ιδιαίτερο.

Κόκκινο

Άλλο ένα αγαπημένο χρώμα, αυτό του κόκκινου χαλιού, το οποίο βρίσκει υποστηρίκτριες κάθε χρόνο. Βέβαια όταν είσαι η σέξι Sofia Vergara κανείς δεν θα προσέξει ότι φοράς φόρεμα στο ίδιο χρώμα με το χαλί που περπατάς, καθώς κανείς δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου.