Trend report: Φέτος θα ντυθούμε με 70s επιρροές

Τα κομμάτια που θα δώσουν 70s αέρα στα looks μας.
Trend report: Φέτος θα ντυθούμε με 70s επιρροές



Κάθε σεζόν έχει και τα δικά της trends, άλλα μένουν για καιρό και άλλα –ευτυχώς για εμάς- αναλώνονται γρήγορα και μένουν για πάντα στο πίσω μέρος της ντουλάπας μας. Φέτος ένα από τα μεγαλύτερα trend που θα δούμε , δεν είναι άλλο από τα outfits με 70s επιρροές.

Πρόκειται για τα boho chic looks τα οποία θα φορέσουμε από την άνοιξη, εξυμνώντας τα μεγάλα floral prints, τις φαρδιές μπότες μέχρι το γόνατο, τα κρόσσια, την διαφάνεια και τα βολάν και φυσικά τα oversize κοσμήματα. Μερικά από τα trends που είδαμε την προηγούμενη χρονιά, όπως τα κασκόλ από γούνα, οι σουέτ φούστες και τα ψηλόμεσα flare παντελόνια, συνεχίζουν και αυτή τη σεζόν, δημιουργώντας έτσι την πιο σικ και κομψή εκδοχή των bohemian outfits του 70΄.

Φόρεσε τις μπότες μέχρι το γόνατο με midi φορέματα σε prints, λευκό και δαντέλα, δοκίμασε επιτέλους τα καπέλα fedora που τόσα χρόνια δεν τολμούσες, επέλεξε να φορέσεις γούνες με skinny παντελόνια και ankle boots σε καφέ αποχρώσεις, biker jackets με κρόσσια συνδυασμένο με λευκά φορέματα, ακόμα και το χειμώνα και φυσικά συνδύασε έντονα χρώματα μεταξύ τους, όπως μπλε παντελόνια καμπάνια με κόκκινα αέρινα πουκάμισα.