Τα H&M πάνε Coachella με μία μοναδική συλλογή για stylish κορίτσια

Φέρε στην ντουλάπα σου το πιο διάσημο μουσικό φεστιβάλ του κόσμου.
Τα H&M πάνε Coachella με μία μοναδική συλλογή για stylish κορίτσια



Είτε σου αρέσει η indie μουσική είτε όχι, είμαστε σίγουρες ότι κάθε Απρίλιο κολλάς στην οθόνη του υπολογιστή σου, χαζεύοντας επί ώρες τα αγαπημένα looks των celebrities από το διάσημο Coachella festival.

Αν δεν ξέρεις τι είναι το Coachella και πόσο σημαντικό event είναι –εκτός από τη μουσική φυσικά- για τα media και τους διάσημους του Hollywood, απλά φαντάσου το Woodstock της εποχής των γονιών μας αλλά με πολλές selfies, αμέτρητους celebrities, εκατοντάδες social media uploads και γενικότερα το μέρος που ΠΡΕΠΕΙ να είσαι κάθε Απρίλη.

Το χαλαρό και σέξι φεστιβαλικό στυλ του Coachella είναι τόσο καθοριστικό για τη βιομηχανία της μόδας που υπάρχει συγκεκριμένο dress code, τα περιοδικά μόδας αφιερώνουν σελίδες ολόκληρες στα street style looks εκείνων των ημερών και οι εταιρείες δίνουν μεγάλα ποσά για να φωτογραφηθούν οι celebrities με τα ρούχα τους κατά τη διάρκεια του festival.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν ένα από τα πιο αγαπημένα μας brands, τα H&M να μην σκεφτούν να δημιουργήσουν μία ξεχωριστή συλλογή με φεστιβαλική αισθητική σε συνεργασία με το ίδιο το Coachella festival.

Τι θα δούμε δηλαδή;

….μα τον παράδεισο του του boho-chic look, φυσικά!

Ετοιμάσου για πολύ δαντέλα, ολόσωμες φόρμες, αέρινες παντελόνες, άνετα cropped t-shirts και ψηλόμεσα σέξι σορτσάκια. Οι τιμές θα κυμαίνονται από 5-50 δολάρια (μέχρι τα δικά μας 45 ευρώ περίπου) και μπορεί για εμάς το Coachella να πέφτει λιγουλάκι μακριά αλλά τα σέξι boho κομμάτια των H&M θα είναι η τέλεια δικαιολογία να μπούμε στην άνοιξη λίγο νωρίτερα.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας στο WWD, η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στην Αμερική στις 19 Μαρτίου και για το υπόλοιπο κόσμο –και εμάς δηλαδή- στις 26 του ίδιου μήνα.