4 τρόποι για να φορέσεις τα leggings με στυλ

Κρατήσου ζεστή και stylish στο κρύο.
4 τρόποι για να φορέσεις τα leggings με στυλ



Αν και πολύ πιστεύουν ότι τις κρύες και βροχερές μέρες του χειμώνα, μπορείς να κρατηθείς πιο ζεστή με τα skinny jeans σου η αλήθεια είναι ότι αν αντικαταστήσεις τα denim παντελόνια με ένα ζευγάρι leggings ή ένα χοντρό καλσόν, θα νιώθεις σίγουρα πιο ζεστή.

Το jean μαζεύει την υγρασία, ενώ τα μάλλινα καλσόν και τα δερμάτινα leggings, κρατάνε τα πόδια σου πιο ζεστά περισσότερο. Τα leggings μπορεί να είναι πολύ βολικά στην εφαρμογή αλλά αν δεν συνδυαστούν σωστά μπορεί να καταλήξεις να έχεις αντίθετο αποτέλεσμα από την stylish εμφάνιση που επιθυμούσες.

Συνδύασε τα oversize πουλόβερ

Δεν υπάρχει πιο βολικό ρούχο από τα oversize πουλόβερς. Είναι ζεστά, άνετα, κρύβουν περιττά κιλάκια και φυσικά δείχνουν τέλεια με όλα τα κολάν σου. Συνδύασε τα με ankle boots και θα έχεις το ιδανικό χειμωνιάτικο look.

Φόρα μεγάλα αντρικά πουκάμισα

Είναι σέξι, χαλαρά και θα δώσουν μία άλλη διάσταση στο κλασικό ανδρόγυνο στυλ. Και πάλι, θα κρύψουν τα κατάλληλα σημεία και θα κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται πιο αδύνατα και αν συνδυάσεις την denim εκδοχή τους με sneakers έχει το τέλειο look για την πόλη.

Δοκίμασε τα στην ψηλόμεση εκδοχή τους

Τα ψηλόμεσα κολάν θα αγκαλιάσουν το σώμα σου και θα αναδείξουν τις καμπύλες σου. Φόρεσε τα με ένα t-shirt από μέσα και μία ζεστή oversize ζακέτα. Μπορείς να  ολοκληρώσεις το look με ένα κοντό παλτό, παίζοντας έτσι με διαφορετικά μήκη και layers για πιο ενδιαφέρον εμφανίσεις.

Φόρεσε τα με τα μίνι shirt dresses του καλοκαιριού και στο κρύο

Τα ρούχα είναι για να ανανεώνονται για αυτό το λόγο μπορείς να φορέσεις τα καλοκαιρινά μίνι φουστάνια σου και τον χειμώνα με leather leggings. Συνδυάσε τα ψηλές ankle boots και έχεις το τέλειο στυλ για κάθε καιρό.