Όταν το κόκκινο χαλί κάνει μόδα: Τα trends που είδαμε στα Golden Globes

Πιο πολύ από κάθε φορά παρατηρήσαμε μία συνοχή στις επιλογές των celebrities κυρίως στην χρωματική παλέτα των υπέροχων βραδινών φορεμάτων που επέλεξαν.
Όταν το κόκκινο χαλί κάνει μόδα: Τα trends που είδαμε στα Golden Globes



Κάθε χρονιά την περίοδο των τηλεοπτικών και κινηματογραφικών βραβείων το εκάστοτε κόκκινο χαλί γεμίζει glamorous φορέματα των πιο διάσημων οίκων μόδας τα οποία, αν και custom made παραγγελίες, αποτελούν την τελευταία λέξη στα trends της χρονιάς που μας έρχεται.

Φέτος, στα Golden Globes παρατηρήσαμε πιο πολύ από κάθε φορά μία συνοχή στις επιλογές των celebrities, κυρίως στη χρωματική παλέτα των υπέροχων βραδινών φορεμάτων που επέλεξαν.

Εκτός από το κλασικό μαύρο και λευκό, φέτος μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας οι αποχρώσεις του μπλε, του παστέλ μοβ και λιλά και φυσικά το σέξι κόκκινο. Δεν έλειψαν βέβαια και φορέματα σε χρώματα που ξεχώρισαν από τα άλλα όπως η κίτρινη τουαλέτα της Leslie Mann.

Μπλε

Φέτος οι celebrities μας απέδειξαν ότι το μπλε ταιριάζει με όλους τύπους δέρματος και όλα τα χρώματα μαλλιών. Ανάλογα με την απόχρωσή του μπορεί να κάνει ακόμα και σκούρες καστανές να ξεχωρίσουν.

Επίσης, ακόμα και φορέματα με full skirt, δόθηκε έμφαση στη μέση, κάνοντας τις σιλουέτες των αγαπημένων μας style icons να δείχνουν πιο λεπτές και σέξι.

Παστέλ

Οι παστέλ αποχρώσεις είναι ονειρικές και θα σε κάνουν να δείχνεις αέρινη σαν νεράιδα. Το παστέλ ταιριάζει ιδανικά με το τούλι και τις ντραπέ λεπτομέρειες, ενώ είδαμε αρκετά maxi φορέματα στο «νέο μήκος» που είναι trend εδώ και αρκετό καιρό, το τελείωμα μέχρι τον αστράγαλο.

Κόκκινο

Κόκκινο φόρεμα πάνω το κόκκινο χαλί; Και όμως το τόλμησαν. Το κόκκινο χρώμα σε κάνει αυτόματα να δείχνεις πιο σέξι και σαγηνευτική ενώ του ταιριάζουν ιδιαίτερα τα υφάσματα με γυαλιστερή υφή.

Το κόκκινο ταιριάζει σε τελείως εφαρμοστή γραμμή πάνω στο σώμα ή σε μεγάλη full skirt που θα σε κάνει να νιώθεις σαν πριγκίπισσα.

 

Το κλασικό λευκό-μαύρο

Το λευκό χρώμα κάνει και τις πιο αποκαλυπτικές τουαλέτες να δείχνουν πιο κομψές και αυστηρές. Ταιριάζει περισσότερο με τα μαλλιά πιασμένα σε ένα messy κότσο, ενώ δείχνει υπέροχο σε φόρεμα σε αρχαιοελληνικό στυλ.

Το μαύρο και οι αποχρώσεις του πάλι είναι ίσως το πιο κλασικό χρώμα για το κόκκινο χαλί. Πρέπει να παίξεις με μεταλλικές αποχρώσεις ή sequin λεπτομέρειες για να μην καταντήσει βαρετό, ενώ τα μαλλιά είναι ιδανικά σε κλασικά old Hollywood χτενίσματα.

 

Τα outsiders

Χρώματα που τα φοράς μόνο εσύ σίγουρα ξεχωρίζουν, αν και το κίτρινο που φορέθηκε φέτος είναι αρκετά δύσκολο να συνδυαστεί σωστά, καθώς δεν ταιριάζει ιδιαίτερα σε πολύ λευκές επιδερμίδες. Σίγουρα είναι ιδανικό για ξανθιές γυναίκες ενώ το βαθύ μπορντό αναδεικνύει τις μελαχρινές.