Οι νέες καμπάνιες των Cara Delevingne και Kate Moss: ποιά μας κέρδισε περισσότερο

Σταματημό δεν έχουν αυτά τα κορίτσια πια!
Οι νέες καμπάνιες των Cara Delevingne και Kate Moss: ποιά μας κέρδισε περισσότερο



To τοπ model των 90s και μία από τα fashion icons της φετινής χρονιάς, πρωταγωνιστούν σε δύο από αγαπημένες μας καμπάνιες αυτή την εβδομάδα.

Η Cara Delevingne, για μία ακόμη φορά είναι το νέο πρόσωπο του Topshop, η οποία σε αντίθεση με την festive και γεμάτη glitter καμπάνια του Δεκεμβρίου, αυτή τη φορά θα την δούμε σε λευκό, λιτό σκηνικό με 70s αέρα.

Το Τopshop μας προτείνει να φορέσουμε ολόμεση φόρμα, biker jacket, τζιν πουκάμισα με ανοιχτό γιακά και floral φορέματα με μεγάλα λουλουδένια prints.

Σε αντίθεση με την Kate Moss η οποία ποζάρει για ένα άλλο βρετανικό brand, τα Matchless, ως σέξι μηχανόβια, με κύριο χαρακτηριστικό τα γνωστά δερμάτινα κομμάτια της εταιρείας.

Μπορεί η Kate να έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι τα media παρομοιάζουν την Cara ως την νέα διάδοχο της αλλά κάθε φορά καταφέρνει να μας θυμίσεις γιατί λίγο πριν τα 41 της (έχει γενέθλια το κορίτσι σε λίγες μέρες) καταφέρνει να δείχνει πιο αισθησιακή, όμορφη και διαχρονική από ποτέ.

Σίγουρα οι καμπάνιες της Cara με τα Topshop είναι κάτι που πλέον το περιμένουμε στην αρχή κάθε σεζόν, όχι τόσο για την αισθητική πλευρά των φωτογραφήσεων, όσο για να δούμε ποια κομμάτια θα αγοράσουμε περισσότερο μέσα στη σεζόν. Σε αντίθεση η Moss, μας κάνει να περιμένουμε κάθε της κίνηση, ακόμα και για καμπάνιες εταιρειών όχι τόσο γνωστών στο ελληνικό κοινό, μόνο και μόνο για να δούμε το άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα που έχει να δώσει.