H νέα συλλογή της Adidas με την Stella McCartney έχει το όνομα StellaSport

H νέα οικονομική συλλογή θα είναι σύντομα στη διάθεση σου!
H νέα συλλογή της Adidas με την Stella McCartney έχει το όνομα StellaSport



H συνεργασία της Adidas με την σχεδιάστρια Stella McCartney κρατάει γερά και αυτή τη φορά γίνεται ακόμα πιο sport προσφέροντας μας μία σειρά ρούχων για stylish εμφανίσεις στο γυμναστήριο. Η σειρά ονομάζεται Stellasport και στοχεύει σε πιο νεανικά κοινά, περιλαμβάνοντας ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για το γυμναστήριο αλλά και το δρόμο –για εσένα που λατρεύεις το αθλητικό urban ρούχο κάθε ώρα της ημέρας.

Η διαφορά με την προηγούμενη συλλογή της Stella McCartney για το γνωστό αθλητικό brand, είναι ότι αυτή τη φορά τα υφάσματα θα είναι αρκετά οικονομικά κάτι το οποίο θα κάνει τις τιμές των προϊόντων να κυμαίνονται  από 20 έως 100 δολάρια.

Όπως ανέφερε και η ίδια η σχεδιάστρια, αυτή η συλλογή θα μεταφέρει την φοιτήτρια Stella από τους διαδρόμους του Πανεπιστημίου, στο dancefloor του club. Η StellaSport θα είναι μία αθλητική συλλογή ρούχων και αξεσουάρ που θα μπορεί να τα φορέσει η καθεμία μας, χωρίς να χάσει το στυλ της.

Στη συλλογή θα δούμε μοναδικά κομμάτια, όπως sneakers με πρωτότυπο δέσιμο - self-laced sneakers, όπως ανέφερε η ίδια η McCartney - που θα κάνουν ακόμα πιο βολική την άσκηση σου, ενώ ταυτόχρονα θα έχεις ένα ακόμα statement κομμάτι στην ντουλάπα σου.

Η συλλογή θα κάνει το ντεμπούτο της τις επόμενες μέρες στην επίσημη ιστοσελίδα της Adidas και θα από τις 15 Ιανουαρίου, θα πωλείται σε μερικά από τα αγαπημένα μας e-shops, όπως το Topshop.