Προβλέπουμε τις τάσεις της μόδας για το 2015

Τι θα φορέσουμε πιο πολύ τη νέα χρονια;
 Προβλέπουμε τις τάσεις της μόδας για το 2015



Mε την νέα χρονιά να μπαίνει σε μόλις λίγες ώρες και τις προετοιμασίες για το βράδυ της πρωτοχρονιάς να έχουν ήδη αρχίσει και εσύ με την σειρά σου αρχίζεις να σκάβει μέχρι τα βάθη της ντουλάπας σου, έχοντας στο νου σου την αιώνια γυναικεία ερώτηση «Τι θα φορέσω πάλι;».

Σκέψου ότι το 2015 έρχεται, θα έχεις μία καινούρια δικαιολογία για ψώνια και να σκεφτούμε και τις εκπτώσεις που φτάνουν σε λίγες μέρες, τελικά καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι περιμένουμε πως και πως για την νέα χρονιά.

Τι θα φορέσουμε όμως το 2015 και σε τι στυλ θα κινηθούν οι αγορές μας;

Λες το 90s grunge στυλ να μείνει ακόμα στη μόδα ή να μεταφερθούμε σε πιο ρομαντικά και κομψά looks;

Η νέα γραμμή στα παντελόνια είναι εδώ

Προφανώς και τα skinny jeans θα παραμείνουν στις ντουλάπες μας, παρόλα αυτά φέτος όλα παίρνουν μία πιο 70s αισθητική και θα καλωσορίσουμε τα ψηλόμεσα παντελόνια, με στενή γραμμή στο πάνω μέρος και μεγάλα φαρδιά πατζάκια, όπως είδαμε στις πασαρέλες των The Row, Misha Nonoo και Balmain.

Ακόμα περισσότερα Dr.Martens

Ε.. να πούμε την αλήθεια αυτό είναι κάτι που το περιμέναμε. Αν τα Stan Smiths ήταν τα παπούτσια του 2014, τότε τα Dr. Martens επιτέλους παίρνουν την λάμψη που τους αξίζει. Μας προετοίμαζε όλη τη χρονιά η Rihanna με το urban στυλ της και για να το λέει η Ri-Ri κάτι ξέρει.

Ακόμα περισσότερη διαφάνεια

Δεν υπάρχει κάτι πιο σέξι από τις μικρές δόσεις διαφάνειας στο ντύσιμο σου, σχεδιαστές όπως ο Roberto Cavalli, μας έδωσαν μία γεύση από αυτό που θα ακολουθήσει στις συλλογές τους, νωρίτερα το φθινόπωρο. Δεν ξέρω για εσένα αλλά εμείς εδώ στο #FollowMe πιστεύουμε ότι η διαφάνεια τείνει να γίνει all time classic trend και μας αρέσει!

Δέρμα παντού

Μην πακετάρεις ακόμα τις δερμάτινες pencil φούστες σου στο πατάρι, αφού το δέρμα θα κυριαρχήσει και το 2015, όπως είδαμε μέσα από τις συλλογές των Saint Laurent και Isabel Marant.

Τεράστια φλοράλ print

Ξέχασε τα 90s μικροσκοπικά floral και καλωσόρισε τα μεγάλα, έντονα 70s λουλουδένια patterns. Μην φανταστείς τα κλασικά floral φούστανια που φοράμε όλες το καλοκαίρι αλλά prints σε ακόμα πιο έντονα χρώματα και σε 3D σχεδιασμό.

Crop Tops

Μα δεν θα μπορούσε το απόλυτο trend του 2014 να μην συνεχίσει για ακόμα μία χρονιά να κυριαρχεί στην ντουλάπα μας. Είναι σέξι, ταιριάζουν με τις ψηλόμεσες φούστες σου και τα παντελόνια σε 70s γραμμή και φυσικά σε κάνουν να δείχνεις πιο ψηλή και πιο αδύνατη.

Statement bags

Κάθε ντουλάπα θα χρειαστεί μία clutch τσάντα σε περίεργο σχέδιο, έντονο χρώμα, παράξενα υλικά ή prints που δεν περνάνε εύκολα απαρατήρητα. Η αρχή έγινε με τις φετινές τσάντες που είχαν αναγραμμένες φράσεις ή λέξεις, για να καταλήξουμε να κρατάμε clutches σε περίεργα σχήματα, όπως μία συσκευασία σοκολάτας, στις βραδινές μας εξόδους.

Λεπτομέρειες από γούνα

Αν δεν έχεις πειστεί ακόμα να κάνεις δικό σου ένα γούνινο κασκόλ, τώρα ήρθε η ώρα να το αποκτήσεις. Οι λεπτομέρειες από γούνα θα βρίσκονται παντού τη νέα χρονιά και θα σε κάνουν να δείχνεις σέξι και glamorous.

Φούστα πάνω από παντελόνι

Το έκανε πρώτη η αγαπημένη μας Leandra Medine του The Man Repeller και τώρα ήρθε η ώρα να φορέσεις και εσύ τις φούστες σου πάνω από τα skinny jeans σου και να είσαι από τις πρώτες που θα αφομοιώσουν το νέο trend στο στυλ τους