Πώς να ντύνεσαι σαν fashion editor τη νέα χρονιά χωρίς να ξοδευτείς

Τα κομμάτια που θα χρειαστείς τη νέα χρονιά για να πετύχεις τις καλύτερες street style εμφανίσεις.
Πώς να ντύνεσαι σαν fashion editor τη νέα χρονιά χωρίς να ξοδευτείς



Όλες μας ξέρουμε απέξω και ανακατωτά τα ονόματα των αγαπημένων μας street style icons. Πρόκειται για γυναίκες που εργάζονται επιτυχημένα στο χώρο της μόδας ή fashion bloggers που με το έμφυτο ταλέντο τους στο styling έχουν κερδίσει τον σεβασμό των μεγαλύτερων γυναικείων περιοδικών μόδας στον κόσμο.

Προφανώς και αυτό που ζηλεύουμε από την ζωή τους –εκτός από μία επιτυχημένη καριέρα σε κάτι που αγαπούν- είναι το γεγονός ότι έρχονται πρώτες σε επαφή με τα καινούρια fashion trends και έχουν την δυνατότητα να κάνουν δικά τους πολύ ακριβά κομμάτια, τα οποία μπορούν να χαρακτηρισθούν και ως έργα τέχνης.

Σίγουρα, δεν έχουμε όλες την δυνατότητα να κάνουμε δικά μας τέτοια κομμάτια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να εμπνευστούμε από τις street style εμφανίσεις των δημοσιογράφων μόδας, έτσι ώστε να είμαστε προσεγμένες και υπέροχες σε κάθε μας εμφάνιση την καινούρια χρονιά.

Φέτος θα βάλεις τις λεπτομέρειες από γούνα στο καθημερινό σου στυλ

Ακόμα και αν νιώθεις άβολα σε ένα γούνινο παλτό, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς και εσύ να δοκιμάσεις ένα από τα μεγαλύτερα trends του φετινού χειμώνα. Διάλεξε ένα παλτό με λεπτομέρειες από γούνα στον γιακά  ή ένα γούνινο κασκόλ και κέρδισε αυτόματα πόντους κομψότητας και σικ.

Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις ένα cropped πουλόβερ

Πόσο πρέπει να περιμένεις ακόμα μέχρι να πειστείς ότι τα cropped πουλόβερ είναι το απόλυτο trend της σεζόν;  Είναι ζεστά και ταυτόχρονα αρκετά σέξι για να κάνουν την εμφάνιση σου να ξεχωρίζει. Είναι ιδανικά για τα κορίτσια με παχάκια στην περιφέρεια και στην κοιλίτσα, αφού σταματάει στο ύψος των γοφών και δεν φουσκώνει το σημείο που έχεις πρόβλημα όπως τα κλασικά, μακριά, χοντρά πουλόβερ.

Ένα biker jacket

Δεν το χρειάζεσαι μόνο για να μοιάζεις με fashion editor, οποιαδήποτε στυλ και αν αποφασίσεις να υιοθετήσεις, τα biker jackets είναι το ιδανικό μεσάτο μπουφάν για το χειμώνα και θα σε κάνουν να δείχνει σαν το «κακό κορίτσι» που πάντα ήθελες.

Ένα oversize πουκάμισο

Είναι απλό, στα όρια του normocore αλλά ταυτόχρονα αν το επιλέξεις σε μαύρο χρώμα, είναι σκοτεινό και punk. Μπορείς να το φορέσεις με skinny jeans ή –αν είναι πιο τολμηρή- σκέτο, με opaque καλσόν και ankle boots με ψηλό τακούνι.

Διάλεξε clutch bags με έντονα τυπώματα και prints

Ξέχνα τα glitter και τις πούλιες, τη νέα χρονιά θα χρειαστείς μία clutch τσάντα με τυπωμένες φράσεις, πολλά prints, neon χρώματα, για να βγάλεις τον funky εαυτό που κρύβεις μέσα σου.

Suede γόβες

To suede ύφασμα δείχνει κλασικό, ακριβό και πολύ κλασάτο. Ένα ζευγάρι ψηλές γόβες σε suede, θα κάνουν και το απλό καθημερινό στυλ του γραφείου, να δείχνει σαν να έχει βγει από editorial περιοδικού.

Ένα ζευγάρι ψηλόμεσο σορτς για το χειμώνα

Δείξε τα καλλίγραμμα πόδια σου με ένα σορτς σε χοντρό, χειμωνιάτικο ύφασμα, το οποίο θα συνδυάσεις με sneakers για τη βόλτσα, ankle boots για το γραφείο και ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο για τη βόλτα.

Μία full skirt

Η μικρή μπαλαρίνα που κρύβεις μέσα σου θα ξετρελαθεί με το γεγονός ότι οι full skirts είναι και πάλι στη μόδα. Είτε τις διαλέξεις στη mini είτε στη midi εκδοχή τους, θα κάνουν τα σύνολα σου να φαίνονται παραμυθένια. Και θυμήσου, όσο πιο full είναι η φούστα, τόσο το καλύτερο.