Η υπέροχη καμπάνια των Dolce&Gabbana S/S 2015 μας έχει κάνει να θέλουμε να μάθουμε flamenco (photos & video)

Ένα εισιτήριο για τον γύρο της Ανδαλουσίας, παρακαλώ!
Η υπέροχη καμπάνια των Dolce&Gabbana S/S 2015 μας έχει κάνει να θέλουμε να μάθουμε flamenco  (photos & video)



Είναι η περίοδος που οι ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές συλλογές που είδαμε από τους αγαπημένους μας Οίκους Μόδας στις fashion weeks των προηγούμενων μηνών, αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά, υπό την μορφή υπέροχων ποιοτικά καμπανιών.

Η φετινή συλλογή των Dolce&Gabbana S/S 2015 μας ταξίδεψε μέχρι την νότια Ισπανία, στην περιοχή της Ανδαλουσίας και εμείς μαγευτήκαμε από τα υπέροχα κεντήματα, τα μεγαλοπρεπή φορέματα και την σεξουαλικότητα που αποπνέουν οι δημιουργίες του γνωστού οίκου.

Στο ίδιο στυλ θα δούμε και την καμπάνια του ιταλικού brand, με πρωταγωνίστριες τα super models Bianca Balti, Vittoria Ceretti, Irina Sharipova και Blanca Padilla μαζί με πολύ όμορφα αγόρια –μα όχι κορίτσια, δείτε!- να λικνίζονται στους ρυθμούς της μουσικής flamenco. Η έντονη σεξουαλικότητα του συγκεκριμένου είδους μουσικής, ο ταυρομάχος José Maria Manzanares και οι γλυκές ηλικιωμένες κυρίες που συμμετέχουν στο video, μας θυμίζουν σκηνές από καλοκαιρινά βράδια σε κάποιο από χωριά της Ισπανικής υπαίθρου.

Την καμπάνια επιμελήθηκε ο ίδιος ο Sefano Gabbana, ενώ έγινε με την σκηνοθετική επιμέλεια του Domenico Dolce.

Δεν ξέρουμε για εσάς αλλά εμείς ήδη φανταζόμαστε τον εαυτό μας σε κάποια πόλη της Ανδαλουσίας, να χορεύουμε flamenco, φορώντας ένα κατακόκκινο κεντημένο φόρεμα του οίκου.

Olé!