Οι συμβουλές της Rosie Huntington για είσαι stylish στις βραδινές σου βόλτες

Υπάρχει καλύτερος σύμβουλος μόδας από ένα μοντέλο;
Οι συμβουλές της Rosie Huntington για είσαι stylish στις βραδινές σου βόλτες



Η σέξι Rosie Huntington, πήρε την θέση της guest editor στο online περιοδικό WhoWhatWear και μίλησε για τα κομμάτια που χρειάζεται να έχει κάθε fashionista στην ντουλάπα της, για να δημιουργεί τις πιο stylish βραδινές εμφανίσεις.

Μπορεί να νόμιζες ότι τα top models έχουν έμφυτη την αίσθηση της μόδας μέσα τους, παρόλα αυτά όλες έχουμε την ανάγκη να οργανώσουμε την ντουλάπα μας και να την εμπλουτίσουμε με τα βασικά  ώστε να είμαστε έτοιμες για κάθε περίσταση. Στην περίπτωση της Rosie, το πρόβλημα με τα βραδινό ντύσιμο, όπως μας λέει η ίδια, είναι να βρεις την σωστή ισορροπία ανάμεσα στις fun και στις σέξι πινελιές. Της αρέσεις το rock’n’roll ντύσιμο και τους χειμερινούς μήνες θα την δεις με πιο σκούρα χρώματα, ενώ δίνει έμφαση σε αξεσουάρ ή κοσμήματα για να τονίσουν τα looks της.

Το κλειδί για το τέλειο ντύσιμο, όπως μας λέει η ίδια, είναι να επενδύσεις σε κλασικά κομμάτια, τα οποία να μπορείς να τα φοράς συνέχεια, δημιουργώντας άπειρους στιλιστικούς συνδυασμούς.

Παλτό

Πρέπει να έχεις πάντα ένα blazer το οποίο να ξεχωρίζει στην ντουλάπα σου. Glitter, πούλιες, βελούδα ή σε ανδρόγυνο στυλ, οτιδήποτε θα σε κάνει να ξεχωρίζεις, αρκεί να φτάνει μέχρι τη μέση, έτσι ώστε να κολακεύει καλύτερα το σώμα σου.

Μπορείς να βάλεις το jacket στους ώμους για έξτρα πόντους στυλ ή να το φορέσεις κουμπωμένο χωρίς top από μέσα για μία πολύ σέξι εμφάνιση.

Lingerie top

Ταιριάζουν ιδανικά με τα jackets και είναι αρκετά απλά για να μην υπερφορτώσεις το look σου, ενώ ταυτόχρονα πολύ σέξι. Δοκίμασε να αγοράσεις ένα lingerie top σε σκούρο χρώμα για να αποφύγεις να μοιάζει με εσώρουχο περισσότερο από όσο πρέπει.

Ημιδιάφανο πουκάμισα

Υπάρχει κάτι μαγικό με τα ημιδιάφανα πουκάμισα και η Rosie το ξέρει αυτό. Μπορεί να αφήνει το δέρμα σου σχεδόν καλυμμένο αλλά ταυτόχρονα σε δείχνει τόσο σικάτη και κομψή που δύσκολα κάτι θα πάει στραβά. Η Rosie σου προτείνει να φορέσεις ένα σέξι μπούστο από μέσα, ακολουθώντας τα trends της σεζόν.

Δερμάτινο παντελόνι

Στο rock’n’roll στυλ που λατρεύει τόσο η Rosie, δεν θα μπορούσε να μην εντάξει τα δερμάτινα παντελόνια στο βραδινό της ντύσιμο. Είναι ιδανικά γιατί μπορείς να το φορέσεις το πρωί με ένα oversize πουλόβερ ή ένα χαλαρό t-shirt, ενώ το βράδυ μπορείς να το φορέσεις με το lingerie top σου και ένα ζευγάρι ψηλές γόβες. Αν πρόκειται να πας για χορό οι μίνι δερμάτινες φούστες είναι ιδανικές για να έχεις άνεση κινήσεων και να δείχνεις τα καλλίγραμμα πόδια σου.

Το μικρό μαύρο φόρεμα

Το μικρό μαύρο φόρεμα σε στενή γραμμή δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα. Τα αγαπημένα της Rosie είναι τα μίνι φορέματα ή αυτά με τα κοψίματα.

Πούλια και glitter

Η Rosie είναι ένα κορίτσι σαν εμάς και δεν θα μπορούσε να μην λατρεύει και αυτή το glitter. Παρόλα αυτά μας λέει να προσέξουμε πως θα φορέσουμε glitter κομμάτια ώστε να μην δείχνουμε σαν να φοράμε αποκριάτικη στολή. Μας προτείνει να φορέσεις ένα sequin στενό παντελόνι και να αφήσουμε το υπόλοιπο look σε σκούρες, μονόχρωμες αποχρώσεις.

Παπούτσια που πάνε με όλα

Η Roise λατρεύει τις ψηλές ankle boots και τις μπότες μέχρι το γόνατο και φροντίζει να μην υπερβάλει στα αξεσουάρ της, έτσι ώστε να ταιριάζουν με τα περισσότερα ρούχα στην ντουλάπα της. Όταν θέλει να φορέσει κάτι ακόμα πιο ξεχωριστό, ένα ζευγάρι παπούτσια με τακούνι σε nude απόχρωση είναι το αγαπημένο της κομμάτι.