Μπορούσαν και καλύτερα τα κορίτσια του People Magazine Awards! Δες τι φόρεσαν

Ποιες δεν μας άρεσαν και ποιες ξεχώρισαν έστω και λίγο στα χθεσινά βραβεία;
 Μπορούσαν και καλύτερα τα κορίτσια του People Magazine Awards! Δες τι φόρεσαν



Η περίοδο των απονομών και των βραβείων έχει ξεκινήσει σιγά-σιγά και αυτή τη φορά ήρθε η σειρά των People Magazine Awards να βραβεύσουν τους αγαπημένους καλλιτέχνες, ηθοποιούς, μοντέλα και παρουσιαστές. Όπως κάθε φόρα δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε εδώ στο #FollowMe τις εμφανίσεις των celebrities στο κόκκινο χαλί. Δυστυχώς όμως αυτή τη φορά οι αγαπημένοι μας stars δεν μας ενθουσίασαν ιδιαίτερα, ίσως γιατί έχουν το μυαλό τους στις γιορτές που αρχίζουν σε μία βδομάδα και όχι για το τι θα φορέσουν στο κόκκινο χαλί. Παρόλα αυτά υπήρχαν κάποιες μικρές εξαιρέσεις που έσπασαν την μονοτονία.

Kate Hudson

Μας αρέσει πολύ το Valentino φόρεμα της Kate, κυρίως γιατί μπορούμε να φανταστούμε να το φοράμε το καλοκαίρι στο νησί, με ένα ζευγάρι σανδάλια σε μεταλλικές αποχρώσεις. Για λίγο πριν τα Χριστούγεννα όμως, το συγκεκριμένο φόρεμα ίσως είναι λίγο εκτός καιρού και όχι ιδιαίτερα κατάλληλο για το συγκεκριμένο κόκκινο χαλί.

Kate Upton

Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο σέξι από την Kate Upton και το total leather look της –το πουκάμισο είναι Tamara Mellon και η pencil φούστα Thomas Wylde- ίσως να μην είναι αρκετά επίσημο για το κόκκινο χαλί αλλά λατρεύουμε το γεγονός ότι η συγκεκριμένη φούστα αγκαλιάζει τις καμπύλες της και αναδεικνύει το σώμα της.

Karlie Kloss

Ο σέξι άγγελος της Victoria’s Secret, Karlie Kloss, έχει το ίδιο πρόβλημα με την κολλητή της Taylor Swift, ενώ στις street style εμφανίσεις της είναι πάντα στιλάτη και κομψή, το κόκκινο χαλί φαίνεται να την μπλοκάρει και καταλήγει να διαλέγει το χειρότερο βραδινό φόρεμα της ντουλάπας της. Αλλά πώς να θυμώσεις σε έναν άγγελό;

Nicole Richie

Ίσως η αγαπημένη μας εμφάνιση από την συγκεκριμένη βραδιά, η Nicole Richie δεν μας απογοητεύει ποτέ στις red carpet εμφανίσεις της. Τα μανίκια σε διαφάνεια είναι must εδώ και αρκετές σεζόν και η clutch bag με τα κρόσσια είναι μία στιλάτη επιλογή για την βραδινή σου εμφάνιση.

Kaley Cuoco

H πρωταγωνίστρια του Big Bag Theory, ήταν από τις απογοητεύσεις της βραδιάς, αφού η παράξενη γραμμή του cocktail φορέματος της στην μπροστινή μεριά δεν κολακεύει ιδιαίτερα το σώμα της και κάνει το πάνω μέρος στον κορμό της να φαίνεται μεγαλύτερο από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Gwen Stefani

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ακριβώς τι ήθελε να δηλώσει η Gwen με το Alexandre Vauthier σύνολο της, καθώς το λευκό παντελόνι-κολάν και το πουκάμισο με τα περίεργα σκισίματα δεν είναι καθόλου κολακευτικά και κυρίως ακατάλληλα για την εν λόγω εκδήλωση.

Jennifer Lopez

Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι άλλο από την Jennifer αφού για μία ακόμη φορά αποδεικνύει ότι οτιδήποτε φορέσει, stylish ή μη, θα δείχνει πάντα σέξι, γιατί πολύ απλά καταφέρνει να κάνει το σύνολο δικό της και να ξεχωρίζει. Η συγκεκριμένη ολόσωμη φόρμα είναι Naeem Khan και τα παπούτσια Charlotte Olympia.