Η American Apparel απέλυσε τον Dov Charney και προσλαμβάνει μία γυναίκα ως CEO

Μετά τις φήμες για σεξουαλικό σκάνδαλο, το γνωστό brand αποφάσισε να δώσει τέλος στην συνεργασία του με τον Dov Charney.
Η American Apparel απέλυσε τον Dov Charney και προσλαμβάνει μία γυναίκα ως CEO



Η πρώτη φορά που ακούστηκαν οι φήμες για απόλυση του Dov Charney ήταν τον Ιούνιο, μετά από φήμες για σεξουαλικό σκάνδαλο, οι οποίες πρωταγωνίστησαν στις σελίδες πολλών media στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η επίσημη ανακοίνωση του brand βέβαια ήταν ότι ο 45χρονος πρώην CEO, είχε προβλήματα συμπεριφοράς που ανάγκασαν την απόλυση του, μετά από μία «μεταβατική» περίοδο κάποιον μηνών.

Τα American Apparel είναι γνωστά για τις σέξι καμπάνιες τους οι οποίες πολλές φορές έχουν απαγορευτεί από τα media, ως ακατάλληλες και σεξιστικές. Η αλήθεια συνήθως βέβαια βρίσκεται κάπου στη μέση και ίσως για αυτό το αγαπημένο brand των Αμερικανών αποφάσισε να βάλει στην θέση του Dov, μία γυναίκα.

Πρόκειται να για την Paula Schneider, την οποία και διάλεξε το Διοικητικό Συμβούλιο της με απώτερο σκοπό να οδηγήσει τα American Apparel σε νέα κατεύθυνση. Η Schneider θα μπει επίσημα στο γραφείο της στις 5 Ιανουαρίου και πιστεύεται ότι θα μπει επιτέλους ένα τέλος στα σκάνδαλα που αντιμετώπισε η εταιρεία τα τελευταία χρόνια.