Μήπως έχουμε μπροστά μας το νέο άγγελο της Victoria's Secret;

Ποιο είναι το κορίτσι που απασχόλησε τα media με αυτή την ερώτηση;
Μήπως έχουμε μπροστά μας το νέο άγγελο της Victoria's Secret;



Μπορεί να την γνωρίσαμε μέσα από το reality show The Real Housewives of Beverly Hills, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η 19χρονη Gigi Hadid άφησε την φήμη της διάσημης νοικοκυράς μαμάς της να να ορίσει την καριέρα της.

Η ίδια ακολουθώντας τα χνάρια της φίλης της Kendall Jenner, ασχολήθηκε με τη μόδα και ήδη θεωρείται από τα πιο hot νέα μοντέλα του 2014 μετά από την συνεργασία της με το Sports Illustrated. H Gigi, συνδυάζει ιδανικά το look της κλασικής καλιφορνέζας –κορίτσι της διπλανής πόρτας που λέμε και εμείς- και της εξωτικής ομορφιάς, λόγω των υπέροχων καμπύλων της.

Μπορεί να έχει κερδίσει τα social media με τις sreet style εμφανίσεις της, όμως η φωτογραφία που ανέβασε το Σαββατοκύριακο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκάλεσε πολλά ερωτηματικά για το αν έχουμε ήδη μπροστά μας ένα από τους νέους αγγέλους της Victoria's Secret.

Η Gigi πόσταρε μία φωτογραφία με την ίδια την ώρα του make up, για την επικείμενη φωτογράφηση για το νεανικό, αθλητικό brand της Victoria's Secret, Pink. Η ίδια έχει όλα τα προσόντα να γίνει ένας άγγελος και μετά την πρόσφατη συμμετοχή της στο catwalk της Channel αλλά και σε φωτογραφίσεις του ημερολογίου της Pirelli και του Sports Illustrated, η Gigi μας έχει βάλει σε σκέψεις.

Ακόμα και αν δεν τα καταφέρει, είμαστε σίγουροι ότι η Kendall Jenner, μόλις απέκτησε μία σοβαρή αντίπαλο!