Διάλεξε το τέλειο σύνολο για τις γιορτές με την βοήθεια των Kylie και Kendall Jenner

Τι μας ετοιμάζουν οι διάσημες αδερφές αυτή τη φορά;
Διάλεξε το τέλειο σύνολο για τις γιορτές με την βοήθεια των Kylie και Kendall Jenner



To 2015 θα είναι σίγουρα η χρονιά των μικρότερων αδερφών της οικογένειας Kardashian.Όχι μόνο για την κυριαρχία της Kendall στον χώρο της μόδας, ούτε για την μεγάλη επιρροή που ασκεί η Kylie στα social media –15.500.000 followers στο instagram, παρακαλώ- αλλά και για τα δικά τους προσωπικά project τα οποία αντικατοπτρίζουν τις προσωπικότητες τους και τις κατατάσσουν δικαίως στην λίστα των teen fashion icons.

Αυτή τη φορά, μέσα από την συνεργασία τους με το νεανικό brand ρούχων PacSun, τα κορίτσια δημιούργησαν μία Holiday Party Collection, η οποία αποτελείτε από 14 κομμάτια. Τα ρούχα είναι αρκετά οικονομικά και αν και απευθύνονται σε πιο νεανικά κοινά, μπορεί η καθεμία μας να βρει κάτι που να ταιριάζει στο στυλ της. Φυσικά αυτό που δεν λείπει από την συλλογή δεν είναι άλλο από τις πούλιες αλλά πάντα συνδυασμένες με 90s grunge αναφορές, οι οποίες πηγάζουν από το στυλ των κοριτσιών.

«Το αγαπημένο μου look για τις γιορτές περιέχει οτιδήποτε βελούδινο» ανέφερε η Kylie στο διαδυκτιακό περιοδικό Style Caster. «Είναι ένα κλασικό στυλ για τις γιορτές, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί άνετα και με τα καθημερινά ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου»

Ενώ με την σειρά της η Kendall ανέφερε «Συνδύασε τα ρούχα που φοράμε όλες τις γιορτές όπως η δαντέλα, οι πούλιες και το γκλίτερ και συνδύασε τα με πιο κλασικά κομμάτια όπως ένα biker jacket ή μία καμπαρτίνα»