Οι Naomi Campbell και Jourdan Dunn είναι τα νέα πρόσωπα της Burberry

Η παλιά και η καινούρια γενιά top models σε μία φωτογράφιση.
Οι Naomi Campbell και Jourdan Dunn είναι τα νέα πρόσωπα της Burberry



Θυμάσαι την καμπάνια των Kate Moss και Cara Delevingne για την οποία μίλαγαν όλοι;… ε λοιπόν ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε το καινούριο ζευγάρι super models που λατρέψουμε. Στην ίδια σκεπτική με την καμπάνια για το άρωμα του γνωστού οίκου, ένα από τα διασημότερα μοντέλα των 90s φωτογραφίζεται με την νέα γενιά top models.

Αυτή τη φορά οι Naomi Campbell και Jourdan Dunn, αυτή τη φορά θα είναι τα πρόσωπα της Ανοιξιάτικης συλλογής της Burberry για το 2015. Για πρώτη φορά τα δύο μοντέλα φωτογραφήθηκαν μαζί, μέσα από το φακό του Mario Testino. Ο Mario πραγματοποίησε αυτή τη studio φωτογράφηση υπό τις οδηγίες του Chief Executive Officer της Burberry, Christopher Bailey.

«Η Naomi και η Jourdan, δύο βρετανικά style icons, δύο γυναίκες δυνατές, όμορφες, αποτελούν τα ιδανικά πρόσωπα για αυτή την καμπάνια» ανέφερε ο Bailey. Πρόκειται για την τέταρτη συνεργασία της Dunn με τον γνωστό οίκο μόδας από το 2011, ενώ πρόκειται για την πρώτη καμπάνια της Naomi Campbell με την Burberry, μετά από την κοινή συνεργασία με την Kate Moss to 2001.

 Τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν με τις γνωστές καμπαρντίνες του οίκου, οι οποίες για την άνοιξη του 2015 θα τις δούμε σε φλοράλ υφάσματα, έντονα χρώματα και συνδυασμούς του πορτοκαλί, ροζ, μπλε, λιλά και πράσινου.