Μόλις είδαμε την ταινία μικρού μήκους της Chanel και μας έχει ενθουσιάσει!

Υπέροχα φορέματα, quirky Cara Delevingne και σέξι Pharrell Williams.
Μόλις είδαμε την ταινία μικρού μήκους της Chanel και μας έχει ενθουσιάσει!



Είχαμε μιλήσεις πριν λίγο καιρό για την αναμενόμενη ταινία μικρού μήκους της Chanel, με πρωταγωνιστές τους Cara Delevingne και Pharrell Pharrell Williams, κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του  Karl Lagerfeld και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε το ολοκληρωμένο βίντεο και το νέο τραγούδι που δημιούργησε ο Pharrell μόνο για την ταινία.

Αρχικά δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε τα πανέμορφα κουστούμια της ταινία, τα οποία θυμίζουν άρτια και την επίδειξη που παρακολουθήσαμε στο Salzburg πριν λίγες μέρες. Επηρεασμένη από το κλίμα της επίδειξης η ταινία την ιστορία πίσω από το πώς η ιδρύτρια του οίκου, Gabriel Chanel, εμπνεύστηκε το περίφημο jacket το οποίο είναι συνώνυμο του brand εδώ και δεκαετίες, ένα βράδυ στην Αυστρία του 1954.

Το τραγούδι «CC The Worlds» που τραγουδάει ο Pharrell με την Cara δεν αναφέρεται μόνο στον διάσημο οίκο αλλά και στην Πριγκίπισσα Sissi, η οποία αποτέλεσε και έμπνευση για το εν λόγω βίντεο. Η Cara υποδύεται μία από τις καμαριέρες του ξενοδοχείου και η quirky εμφάνιση της δεν περνάει απαρατήρητη, όπως και τα φωνητικά της προσόντα –σε όλα ταλέντο αυτό το κορίτσι;. O Pharrell από την μεριά του είναι υπέροχος και σέξι, όπως πάντα, προσθέτοντας και αυτός την δική του πινελιά στο τέλος της ταινία, όταν αυτός και η Sisi του, χορεύουν σε street style ρυθμό.