Fashion Awards και υπέροχες celeb εμφανίσεις στο Λονδίνο!

Μάθε τα παντα για την αποψινή βραδιά και δες πρώτη τι φόρεσαν τα αγαπημένα σου fashion icons.
Fashion Awards και υπέροχες celeb εμφανίσεις στο Λονδίνο!



Λίγες ώρες μετά την έναρξη των φετινών βρετανικών Βραβείων Μόδας και το κόκκινο χαλί πήρε φωτιά από τα fashion icons, μοντέλα, σχεδιαστές και καλλιτέχνες που παρακολούθησαν και βραβεύτηκαν για την συμβολή τους στη βιομηχανία της μόδας.

Οι νικητές έχουν ήδη ανακοινωθεί και εμείς κάνουμε την δική μας κρητική για τα αποτελέσματα και κυρίως για τις glamorous εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Πάρε ανάσα και διάβασε την λίστα των νικητών και στη συνέχεια, έλα μαζί μας για το αγαπημένο μας κομμάτι της βραδιάς «ποια το φόρεσε καλύτερα»;

Οι νικητές των British Fashion Awards 2014

Model of the Year

Cara Delevingne

Brand of the Year 

Victoria Beckham

British Style Award 

Emma Watson

International Designer 

Nicolas Ghesquière

Womenswear Designer of the Year 

Erdem

Menswear Designer of the Year 

J.W. Anderson

Emerging Womenswear Designer 

Marques'Almeida

Emerging Menswear Designer 

Craig Green

Emerging Accessory Designer 

Prism

Red Carpet Designer 

Alexander McQueen

New Establishment 

Simone Rocha

Establishment 

Preen

Accessory Designer of the Year

Anya Hindmarch

Special Recognition

Chris Moore

Special Recognition Award 

Anna Wintour OBE

Isabella Blow Award for Fashion Creator 

Edward Enninful

 

Σίγουρα είναι η χρονιά των κοριτσιών αφού οι Cara Delevingne, Emma Watson και Victoria Beckham ήταν οι μεγάλες celebrity νικήτριες της βραδιάς… τα πήγαν όμως το ίδιο άψογα και στο κόκκινο χαλί;

Cara Delevingne

H Cara σε μία από τις πιο υπέροχες εμφανίσεις της, μας εντυπωσίασε με το Burberry φόρεμα της και τα βαθύ σκίσιμο. Το μακιγιάζ ήταν απλό με έμφαση στο smokey eye, σε γήινους τόνους. Η Cara τόλμησε να φορέσει πολλά διαφορετικά δαχτυλίδια στα χέρια της, ένα trend που είναι must και φέτος.

Daisy Lowe

Η σέξι βρετανίδα προτίμησε και αυτή μία τουαλέτα με βαθύ σκίσιμο –σίγουρα το απόλυτο trend στο red carpet για το 2014- η οποία αγκάλιαζε τις καμπύλες της. Πίστη στο κόκκινο κραγιόν η Daisy, επέλεξε και αυτή διακριτικό μακριγιάζ για τη βραδιά.

Alexa Chung

Το αγαπημένο μας style icon, μας ξετρέλανε με το υπέροχο, ρετρό Emilia Wickstead φόρεμα της και την Charlotte Olympia τσάντα της, η οποία θυμίζει κινέζικο κουτί. Όπως και κάθε άλλη φορά η Alexa απέφυγε το έντονο μακιγιάζ και τα περιττά κοσμήματα.

Emma Watson

Η βραβευμένη πλέον, Emma Watson, δοκίμασε ένα look που μόνο λίγες θα μπορούσαν να το επιτύχουν, συνδυάζοντας το Dior oversize blazer της με μία εξίσου oversize Misha Nonoo ολόσωμη φόρμα. Δεν ξέρουμε πως το κάνει αλλά πρόκειται για ένα σύνολο που δεν θα φορούσαμε με τίποτα, παρόλα αυτά δείχνει υπέροχη και εξαιρετικά stylish.

Kendall Jenner

To νεαρό μοντέλο δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την εκδήλωση και για μία ακόμα φορά μας δείχνει τα μακριά πόδια της, με τη βοήθεια της Emilio Pucci ολόσωμης φόρμας της. Απλή και υπέροχη όπως σε κάθε εμφάνιση της.

Kylie Minogue

Σε μία ακόμα κλασική και λιτή εμφάνιση, είδαμε την Kylie σε ένα παιχνιδιάρικο Stella McCartney φόρεμα, το οποίο ίσως να μην έμοιαζε τόσο επίσημο και ιδανικό για red carpet, παρόλα αυτά είναι όσο χαμηλών τόνων, όσο είναι και η διάσημη τραγουδίστρια.

Lana Del Rey

Η Lana μάλλον έκλεψε το vintage φόρεμα της μαμάς της, το οποίο συνδύασε με μία ασορτί εσάρπα στο ίδιο χρώμα και ύφασμα. Σίγουρα η Lana δεν μας έχει συνηθίσει σε ιδιαίτερα στιλάτες red carpet εμφανίσεις και ίσως αυτός να είναι ο λόγος που δεν μας παραξενεύει καν το γεγονός ότι επέλεξε να φορέσει το συγκεκριμένο φόρεμα, το οποίο δεν την κολακεύει ιδιαίτερα.

Lilly Allen

Σε κλασική Vivienne Westwood γραμμή κινήθηκε η Lilly Allen, με μίνι φόρεμα και μεγάλη ουρά. Παρόλο που τέτοιου είδους φορέματα μας έχουμε ενθουσιάσει στο παρελθόν, πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη επιλογή της τραγουδίστριας δεν κολακεύει την σιλουέτα της.

Michelle Dockery

Δικαιολογημένα θεωρείτε από πολλούς fashion icon και συγκαταλέγεται και αυτή στις celebrities που ό,τι και να φορέσει δείχνει υπέροχη και στιλάτη. H Michele Dockery έδειχνε elegant στο υπέροχο Erdem φόρεμα της.

Poppy Delevigne

 Και όμως το υπέροχο, παιχνιδιάρικο φόρεμα της Poppy είναι Topshop και είναι ίσως ένα από τα ωραιότερα και πιο σέξι της βραδιάς. Η Poppy αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεσαι μία περιουσία για να είσαι στιλάτη, αφού είναι κάτι που αν το έχεις μέσα σου, θα βγει ό,τι και να φορέσεις.

David και Victoria Beckham

Η Victoria έντυσε τον σύζυγο, David, με ένα Dior κουστούμι και άφησε τον εαυτό τη να λάμψει σε ένα παράξενο, ομολογουμένως, συνδυασμό για το κόκκινο χαλί από την προσωπική της συλλογή. Δεν έχουμε αποφασίσει αν μας αρέσει ιδιαίτερα το look αλλά η Victoria ήταν από τις μεγάλες νικήτριες της βραδιάς και τίποτα από ίσα πούμε δεν θα την πτοήσει. Εμπρός Victoria!

Rihanna

H Rihanna σέξι όπως κάθε φορά, αρκέστηκε σε ένα Stella McCartney, oversize blazer για να κάνει μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Μας αρέσει πολύ ο συνδυασμός με το μαύρο καλσόν αλλά θα προτιμούσαμε να φορούσε ένα ψηλόμεσο σέξι σορτσάκι από μέσα.

Suki Waterhouse

Καλύτερα να μην πηγαίνει συχνά στο Hollywood η Suki, αφού σε κάθε εμφάνιση της επί ευρωπαϊκού εδάφους, καταφέρνει να δείχνει υπέροχη και αιθέρια. Μία από τις αγαπημένες εμφανίσεις της βραδιάς, θα θέλαμε να μπορούσαμε να έχουμε το Burberry φόρεμα της στην ντουλάπα μας.

Rita Ora και Tom Ford

Ο Tom Ford δεν θα ήταν τίποτα άλλο από εξαιρετικά ντυμένος, σε μία δικιά του δημιουργία και η Rita Ora… λοιπόν… είναι η Rita Ora, τα σύνολα της δεν έχουν συνήθως καμία λογική αλλά παρόλα αυτά καταφέρνουν να είναι πάντα χαρακτηριστικά της τρελής προσωπικότητας της και αυτό δεν είναι καθόλου κακό.