Η Kendall Jenner απαντάει για το bullying με ένα βίντεο εμπνευσμένο από το Mean Girls

Τι καινούργιοέκανε το νεαρό μοντέλο;
Η Kendall Jenner απαντάει για το bullying με ένα βίντεο εμπνευσμένο από το Mean Girls



Έχουν ειπωθεί διάφορα για το πόσο ώριμα αντιμετώπισε η Kendall Jenner τις φήμες για την λεκτική –και κάτι μας λέει ότι έγιναν πολλά περισσότερα- επίθεση από συνάδελφους της μοντέλα, κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας. Η αλήθεια είναι ότι η μικρή star του «Keeping Up with the Kardashians» μας εξέπληξε με το θάρρος που έδειξε να καταπιεί τα κουτσομπολιά που αναφερόντουσαν στο περιστατικό, να μην το σχολιάσει καθόλου στα media και να απαντήσει απλά ένα «Δεν έχω να πω κάτι για αυτό. Δούλεψα πάρα πολύ για να φτάσω εδώ που είμαι, δεν μου χαρίστηκε τίποτα».

Όπως και να έχει, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Kendall είναι μόλις 19 ετών και είναι λογικό να θέλει να ξεσπάσει, κάνοντας το αλλά με τον πιο έξυπνο και stylish τρόπο. Γιατί δεν υπάρχει καλύτερη ταινία για να μιλήσεις για το bulling στην εφηβεία από το κλασικό teen movie των 90s, «Mean Girls».

Ναι καλά θυμάσαι, μιλάμε για την ταινία που πρωταγωνιστούσε η Lindsay Lohan –όταν ακόμα ήταν ένα δροσερό κοριτσάκι- στην οποία μία ομάδα με τα πιο διάσημα, κακομαθημένα κορίτσια του σχολείου, έκαναν την ζωή δύσκολη στις συμμαθήτριες τους. Η παρέα έκρυβε τις κακίες της σε ένα βιβλίο με το όνομα «Burn Book». Και κάπου εδώ έρχεται η μικρή Kendall, στο βίντεο παρωδία που ετοίμασε, στην πρόσφατη συνέντευξη της για το περιοδικό Dazed Digital. Η Kendall σαν μία νέα κακομαθημένη –αλλά κατά βάθος παρεξηγημένη- Lindsay γράφει στο βιβλίο όλα αυτά τα hate comments και τα άσχημα κουτσομπολιά που έχουν ακουστεί για τον εαυτό της κατά καιρούς.

Σίγουρα δεν ξέρουμε αν οι φήμες είναι αληθινές, πάντως η Kendall με την κίνηση της πέρασε το μήνυμα που ήθελε και ταυτόχρονα δημιούργησε ένα πολύ έξυπνο pop culture και fashion video. Όσο αφορά τις φήμες αυτή τη φορά απάντησε ότι δεν γνωρίζει από πού προήλθαν, δεν αντιλήφθηκε κάποιο μοντέλο να της φέρετε άσχημα και ότι όλοι ήταν πολύ καλοί μαζί της.

Χμμμ…εμείς πάλι πιστεύουμε ότι η αλήθεια βρίσκεται πάντα κάπου ανάμεσα… θα δούμε