Θα δεις τον πρώην σου στις γιορτές; Διάβασε τι να φορέσεις

Επιστροφή στο σπίτι για τις γιορτές ίσως σημαίνει και επιστροφή σε παλιές γνωριμίες που δεν περίμενες να συναντήσεις.
Θα δεις τον πρώην σου στις γιορτές; Διάβασε τι να φορέσεις



Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι όταν χωρίζεις, οι πιθανότητες να πετύχεις τον πρώην στο δρόμο, εκείνη τη στιγμή που έχεις κατέβει να πάρεις σοκολάτες με την πιτζάμα, είναι πολύ μα πολύ αυξημένες. Για να μην παίζεις με τους νόμους των πιθανοτήτων και για να μην τύχει να σε δει έτσι όπως ποτέ δεν θα ήθελες, σου έχουμε τα βασικά fashion tips για να εμφανιστείς μπροστά του υπέροχη και στιλάτη.

Αρχικά, προσπάθησε να μην προσπαθήσεις να δοκιμάσεις κάτι καινούριο. Αν σου αρέσει το casual στυλ, μην δοκιμάσεις να ντυθείς glamorous στο πάρτι που σε έχουν καλέσει, ακόμα και αν ξέρεις ότι αυτός πιθανόν να είναι εκεί. Προσπάθησε να είσαι χαλαρή και να φορέσεις ένα σύνολο που ξέρεις ότι σου ταιριάζει τέλεια και σε κάνει να νοιώθεις σέξι.

Γιατί το να είσαι σέξι ισούται με το να είσαι άνετη και ο εαυτός σου. Να μπορείς να κίνησε άνετα στο χώρο χωρίς να δείχνεις ότι προσπάθησες πολύ να είναι εντυπωσιακή με look σου. Ακόμα και αν φορέσεις το αγαπημένο σου jean,μπορείς να δείχνεις cool και στιλάτη, ενώ χορεύεις με άνεση στο επίκεντρο του πάρτι.

Ντύνεσαι για σένα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οκ… προφανώς και θες να σε δει και να σκάσει αλλά κατά βάθος το κάνεις για σένα, για να δείξεις στον εαυτό σου ότι προσπαθείς να τον ξεπεράσεις και έχεις αρχίσει ήδη να γεύεσαι τα διαφορετικά προτερήματα που έχει η εργένικη ζωή. Μη είσαι παραπάνω σέξι από ότι αρμόζει στην περίσταση και προσπάθησε να κρατάς το look σε ήπιους τόνους. Αν θέλεις να φορέσεις τα αγαπημένα σου high heels και την δερμάτινη φούστα σου, συνδύασε τα με ένα oversize χουχουλιάρικο πουλόβερ για να χαμηλώσεις τους τόνους.