5 style tips για κορίτσια σε σχέση

Κάνε τον να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου, χωρίς να αλλάξεις το στυλ σου για χάρη του.
5 style tips για κορίτσια σε σχέση



Έχετε πλέον περάσει κατά πολύ την φάση «ντύσου για αν τον εντυπωσιάσεις» και σίγουρα οι μέρες των άβολων ραντεβού και του φλερτ ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Παρόλα αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς πλέον να ντύνεσαι όπως θες μπροστά του και ακόμα και αν η φλις φόρμα σου είναι το αγαπημένο σου χειμωνιάτικο ρούχο –κάνει κρύο εκεί έξω σε νοιώθουμε- αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει μία στο τόσο να βάζεις τα μεγάλα μέσα.

Και όταν λέμε «μεγάλα μέσα» πρόκειται για αυτά τα μικρά στιλιστικά tips που θα τον κάνουν να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου, ενώ δείχνεις super sexy και στιλάτη, χωρίς να αλλάξεις αυτό που είσαι.

1.Αυτό που πρέπει αρχικά να κάνεις είναι να ξαναφέρεις τα καλά σου εσώρουχα ως πρωταγωνιστές στην ζωή σου. Όχι μόνο στην ερωτική σου ζωή αλλά και στην stylish, φορώντας το αγαπημένο σου bustier ως top, με ένα ψηλόμεσο παντελόνι και ένα σακάκι από πάνω. Αν είσαι πιο ντροπαλή μπορείς να κρατήσεις το blazer κουμπωμένο, για πιο σέξι εμφανίσεις, βγες χωρίς να το κουμπώσεις, σαν να φορούσες οποιοδήποτε άλλο crop top. Πρόσεξε μην διαλέξεις ένα με διαφάνειες όμως, ε;

2.Μην σταματήσεις ποτέ να φοράς τακούνια επειδή δεν θέλεις να τον ξεπερνάς στο ύψος. Κανείς δεν θα καταλάβει την μικρή αυτή διαφορά μερικών εκατοστών και αν είναι κάτι που κάνει εσένα να αισθάνεσαι όμορφα και σέξι, τότε αυτό έχει περισσότερο σημασία. Μα ποιος δεν θέλει μία σέξι κοπέλα με αυτοπεποίθηση δίπλα του;

3.Μην αλλάξεις για αυτόν το στυλ σου, έτσι σε ερωτεύτηκε και έτσι θα είσαι κατά τη διάρκεια της σχέσης σας. Όλες έχουμε τις μέρες που βαριόμαστε να ντυθούμε, ακόμα και μπροστά του αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει πάντα να είμαστε όπως μας θέλει εκείνος. Όταν αισθάνεσαι άνετη με το σώμα σου, δεν θα μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου.

4.Μία φορά στο τόσο πηγαίνετε μαζί για ψώνια. Όχι για να τον βάζεις να περιμένει στις μεγάλες ουρές για το ταμείο, ενώ εσύ κοιτάς ρούχα αλλά για να σε βλέπει να αλλάζεις σέξι φορέματα και εσώρουχα, βρίσκοντας έναν νέο τρόπο να φλερτάρετε ξανά.

5.Φυσικά και δεν είναι κακό να του προτείνεις να ντυθεί formal, όταν ετοιμάζεστε να πάτε σε ένα ακριβό εστιατόριο αλλά αν τον ερωτεύτηκες έτσι όπως είναι μην προσπαθείς να τον αλλάξεις. Και εντάξει… ακόμα και αν το κάνεις χωρίς να τον καταλαβαίνεις μην ξεχνάς να τον κολακεύεις με κοπλιμέντα κάθε φορά που θεωρείς ότι είναι ωραία ντυμένος. Όσο πολύ αρέσουν σε εσένα τα κοπλιμάν από τους άντρες άλλο τόσο αρέσουν και σε αυτόν, όταν έρχονται από εσένα. Δείχνει ότι τον θαυμάζεις, κάτι που στο μυαλό των αντρών είναι κάπως σέξι… ακόμα και εσύ δεν θα καταλάβεις ποτέ το γιατί.