Η νέα τρέλα των Χριστουγέννων είναι τα γιορτινά πουλόβερ

Πουλόβερ πλεκτά, με ταράνδους και γκι ξεπουλούν σαν τρελά φέτος.
Η νέα τρέλα των Χριστουγέννων είναι τα γιορτινά πουλόβερ



Ένα πουλόβερ σίγουρα μπορεί να φέρει τα Χριστούγεννα, ειδικά όταν θυμίζει αυτό της γιαγιάς. Ακόμη όμως κι αν επιλέξεις κάτι λιγότερο vintage κιτς, το σίγουρο είναι ότι την αγορά σου θα την κάνεις μαζί με εκατομμύρια άλλους ανθρώπους που φέτος αγοράζουν ασταμάτητα πουλόβερ.

Η αμερικάνικη αλυσίδα supermarket ASDA, καταστήματα της οποίας βρίσκει κανείς στη Βρετανία, αποκάλυψε ότι δεν έχουν απλά πουλήσει το εκατομμυριοστό χριστουγεννιάτικο πουλόβερ, αλλά οι πωλήσεις τους αυξήθηκαν 160% από πέρυσι. Είναι μάλιστα τόσο δημοφιλή τα πουλόβερ, που σύμφωνα με την ASDA, οι πελάτες ξεκινούν την αναζήτηση του τέλειου ρούχου από τον Σεπτέμβριο.

Δεδομένης μάλιστα της επιτυχίας που έχει σημειώσει η δική τους σειρά ρούχων George, κυκλοφόρησε μία σειρά και για σκύλους. Τα μίνι σχέδια κοστίζουν πέντε λίρες και περιλαμβάνουν κομμάτια που μεταμορφώνουν το κανίς σου σε τάρανδο. « This Christmas is definitely a ‘Knitmas!» είπε  ο Jonathan Tillery, Senior Buying Director της εταιρίας George, εννοώντας σε ελεύθερη απόδοση ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι γεμάτα πλεκτά.

Ακόμα και οι celebrities φαίνεται να έχουν ενδώσει στη φετινή εμμονή, με μερικούς όπως Fearne Cotton, Frankie Sandford και Mark Wright να υποστηρίζουν την καμπάνια Save the Children. Εσύ ακόμα να αγοράσεις το δικό σου χουχουλιάρικο, γιορτινό πουλόβερ;