6 τρόποι για να κάνεις τις εμφανίσεις σου πιο κομψές

Σου έχουμε ετοιμάσει τα βασικά tips που πρέπει να γνωρίζεις για να είσαι η πιο stylish της παρέας κάθε στιγμή.
 6 τρόποι για να κάνεις τις εμφανίσεις σου πιο κομψές



Υπάρχουν μικροί απλοί τρόποι για να βάλεις λίγο φινέτσα στα καθημερινά σου look, χωρίς να χρειάζεσαι να έχεις τον τραπεζικό λογαριασμό ενός celebrity και σίγουρα χωρίς να σου πάρει πολύ χρόνο, από άλλες καθημερινές ασχολίες, για να το πετύχεις.

Σου έχουμε ετοιμάσει τα βασικά tips που πρέπει να γνωρίζεις για να είσαι η πιο stylish της παρέας κάθε στιγμή.

Ξεκινάμε λοιπόν…

1.Κοσμήματα με πέρλες

Δεν έχεις σημασία αν τα κληρονόμησες από τι γιαγιά σου ή όχι, αν είναι αληθινά ή ψεύτικα φτάνει να προσέξεις να μην φαίνονται κιτς και έχεις το απόλυτο κόσμημα που ταιριάζει με όλα τα στυλ και όλες τις ώρες.

2.Ένα ζευγάρι high heels

Μπορεί να μην τα φοράς συχνά αλλά ένα ζευγάρι ψηλές γόβες θα πρέπει να βρίσκονται πάν τα στην ντουλάπα σου για εκείνες τις εξαιρετικές περιπτώσεις που χρειάζεσαι μία έξτρα ώθηση στο στυλ σου.

3.Μία πρωτότυπη πασμίνα

 Ένα μαντήλι ή μία πασμίνα μπορεί να αλλάξει και το πιο απλό outfit, κάνοντας το να δείχνεις πιο κομψό. Επίλεξε να διαλέξεις μία πασμίνα σε πρωτότυπο σχέδιο και σε διάφορα χρώματα που θα φωτίσει το πρόσωπο σου. Απέφυγε τα μουντά χρώματα, στις περιπτώσεις που το υπόλοιπο outfit σου είναι εξίσου μονόχρωμο.

4.Διάλεξε απλά αξεσουάρ

Αν δεν έχεις ταλέντο να συνδυάζεις υπερφορτωμένα κομμάτια μεταξύ τους, καλύτερα να παραμείνεις σε πολύ basic αξεσουάρ και κοσμήματα. Λιτές, γεωμετρικές γραμμές, χωρίς περιττά στολίδια είναι ιδανικές για να σε κάνουν πιο σικάτη.

5.Φόρα γυαλιά ηλίου με μεγάλους φακούς

Κάτι ήξερε η Jackie Kennedy όταν έβγαινε έξω μόνο μεγάλα γυαλιά ηλίου. Δεν ξέρουμε τι είναι αυτό που κάνει αυτά τα γυαλιά να φαίνονται τόσο κομψά αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αναβαθμίσουν τα στυλ σου αυτόματα.

6.Το κόκκινο κραγιόν

Είναι σέξι, κάνει τα χείλια σου να δείχνουν μεγαλύτερα και είναι το πιο κλασικό χρώμα που μπορείς να βάλεις στα χείλια σου. Δύσκολα κάνεις λάθος φορώντας το σωστό μαύρο χρώμα.