Βάλε στην άκρη τα μίνι φορέματα σου και φόρεσε σέξυ jumpsuits όπως η Φαίη Σκορδά

Φόρεμα ή jumpsuit θα φορέσεις φέτος;
Βάλε στην άκρη τα μίνι φορέματα σου και φόρεσε σέξυ jumpsuits όπως η Φαίη Σκορδά



Σίγουρα τα μίνι φορέματα είναι από τα πιο sexy ρούχα που έχουμε όλες στην ντουλάπα μας. Είναι αυτά που θα φορέσουμε για να εντυπωσιάσουμε στο πρώτο ραντεβού, για να κάνουμε τον πρώην μας να ζηλέψεις (έλα τώρα το έχεις κάνεις παραδέξου το) ή απλά για να αισθανθούμε εμείς οι ίδιες θελκτικές και όμορφα με το σώμα μας.

Υπάρχει όμως κάτι αντίστοιχο των κλασικών μίνι φορεμάτων για εμάς που θέλουμε κάτι διαφορετικό; Να σου συστήσουμε τις jumpsuits, ολόσωμες φόρμες κοντές σαν σορτσάκια,άνετες και συνήθως πιο φαρδιές από ένα κλασικό σορτσάκι. Oι jumpsuits ταιριάζουν σε όλα τα σώματα κυρίως γιατί το γεγονός ότι είναι one piece ρούχο δίνει την αίσθηση ενός πιο ψηλού και αδύνατου σώματος… άσε που στην πιο φαρδιά εκδοχή τους κρύβουν έξυπνα τυχόν κιλάκια στην κοιλίτσα.

Μπορείς να φορέσεις κοντή ολόσωμη φόρμα ό,τι στυλ και αν έχεις αφού είναι ένα ρούχα που μπορεί να προσαρμοστεί στο γούστο σου πολύ εύκολα. Μπορείς να την φορέσεις με μπότες μέχρι το γόνατο όπως η Φαίη Σκορδά, με ψηλές pumps για τη βραδινή έξοδο ή με brogues και ψηλές κάλτσες μέχρι το γόνατο για την καθημερινή σου βόλτα.